Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
Ale prdlajs, nevím, proč to zase překrucuješ. Mě by přišlo seriozní firmě minimálně říct, že vracím NTB, protože je vadný, možná že jsem blbej, ale udělal bych to i s ohledem na další potenciální kupce, aby někdo po mě taky nedostal mrznoucí a pískající notebook....
takze ten NTB jsem sel vratit protoze se me nelibili popisky na KB. proste tam chybi anglicke (neminim tu resit ze se to da prelepit... vsechny klavesy si nepamatuju a neminim si notebook prznit nalepkama - opravdu k tomuto postoji nepotrebuju znat vas nazor; sestra by z polepeneho NTB taky nebyla nadsena).

z tohoto duvodu jsem sel NTB vratit bez udani duvodu. opravdu jsem nemel poneti ze nektere firmy zacaly v nedavne dobe pouzivat jakousi "euroklavesnici" (predpokladma ze nejsem jediny tady na 4u) tento duvod jsem samozrejme po dotazu arogantnich panu z dobre vule uvedl. zcela jasne jsem tqk vyuzil sve zakonem dane pravo. to co zde kritizuji je arogantni jednani prodavacu a dle meho nazoru velmi podivne obchzeni zakona (9% doparava, na fakture 1 polozka...)

po neuspesnem vraceni sem se informoval na getronics (naprostgo paradni servis FSC, Dell a Sony. neprekonatelny jednanim se zakeznikem) jak je to s KB (nabidli me vymenu za US KB coz me prislo jako dobre reseni). pote jsem zjistil ze NTB tuhne pri uspani, piska a halvne ma vadny adapter. na centrale mironetu mi rekli ze v takovem pripade me vubec nevrati penize bez udani duvodu protoze zbozi je vadne a poslou ho na 30-dni na reklamaci.

no nasilim z nich ty penize dostavat nechci a nenasilnou formou jsem rychle reseni nenasel. takze jsem v getronicsu reklamoval adapter (za cca 18 hodin sem mel z nemecka novy), preflashoval sem si BIOS (uz netuhne) a pohral z managmentem podtaktovani procesu (piskamnohem mene a jen obcas). jak dostanou US klavesnici vymenim ji.

jeste jednou opakuji ze jsem chtel jen upozornit na aroganci prodavacu a velmi podivne obchodni podmink mironetu.

dotaz/ ztiznost na COI uz mam napsanou a zrovna ji pres webove rohrani odesilam. jsem zvedavy jaky bude vysledek.

resit tu jak moc byl muj NTB ochmatany (kdo odeme nekdy neco kupoval tak vi ze ani po par letech me veci vetsinou nejevi znamky jakehokoli opotrebeni) apod je dle me OT.