omezeni radice v externim boxe cili tom sufliku ktery koupim
ale jak se prijevi mensi rychlosti?
zasekavanim pri prenaseni souboru?
jak presne?
omezeni radice v externim boxe cili tom sufliku ktery koupim
ale jak se prijevi mensi rychlosti?
zasekavanim pri prenaseni souboru?
jak presne?
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Ahoj mam Externi hdd
Western Digital My Passport Essential 160GB USB 2.0 2.5" když jej připojim k pc přes kablik co kněmu mám originalní cca 20 cm všechno jede suprově ale když jej dám na svuj delší asi 1,5m už nejede rozsviti se diodka ale pc ho nenajde prej toje tim ze ma dlouhy kablik moc odporu a malo dodava hdd malo produ nevite nekde jak to vyresit?? dekuji zda nakym usb hubem ci usb napajecim kablikemdekuji
Ten kabel by měl být kvalitní - tedy takový tužší a hůř ohebný, nejlépe pak stíněný. Potom můžeš zkusit sehnat napájecí USB rozdvojku - klasický USB kabel se 2 koncovkami na straně počítače.
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Je to jak pise Camaro 79. Ja poridil ke svemu ext. disku >> tenhle kabel <<, ma 60cm, pokud by ti to pomohlo.
Asus P5K-E | E6600@3,6GHz | GB GTX260 216SP | 2GB DDR2 | WD7500AAKS | WD15EADS | Enermax 500W | Antec P182 | LG L2000C
Ahoj diky za rady tak to ja hned zajdu do bohemky snad budou mit naky kablik skladem nebo rovno koupym usb hab s externim napajenim
ahoj ted jsem přišel s bohemky a ten vul mi říkal že mi na tu 2,5 externi hdd nepomuže žadny usb hub s externim napajenim ani kablik ten co maj na webu musel to byt nakej novaceka asi driv sem ho tam nevidel nebo jen zaskok asi nevim zitra jdu do buchty tam snad poridim cau
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)