Citace Původně odeslal Haste Zobrazit příspěvek
...
A jelikoz hodne z tech zaporu bude mit i R600, tak to vidim na nastaveni vazne neprijemneho standardu...
Uvadet jako zapor cenu beru jako naprosto irelevantni.
Ktera rozumne smyslejici firma by uvedla novou "revolucni" graf. kartu na trh cele 3 mesice pred konkurenci za nizkou cenu? Muzes se utesovat, ze ATI by tohle urcite neudelala, ale dobre vime, ze to tak neni.

Extremni spotreba? Pozadavek na 400W zdroj ti prijde v dnesni dobe extremni? To jsem docela prekvapen....

Technologie vyuzitelna az ve Viste.
Co k tomuhle rict. Tohle neni minus karty, ale muzeme za to dekovat MS nebo snad ne? Tedy opet irelevantni.

Zastarala vyrobni technologie? Divit se zrovna nV, ze neprechazi na novejsi vyrobni proces s novou generaci karet mi prijde jako totalni ignoranstvi. Vytahovat Intel je jeste vetsi nesmysl. Tohle bys mohl vytahnout i v pripade, kdyby G80 byla na 60nm technologii....ale aspon jsem se zasmal.

Velikost karty nebyla potvrzena. Podle vseho ty rozmery, ktere jsou zatim znamy jsou z prvni revize nekdy ze zacatku roku.

Souhlasim s posledni vetou. Neni to nic prijemneho, ale nikdo nerika, ze to tak bude i v dalsi generaci. Jako dobry priklad muzeme vzit Intel a jeho PIV.