1) Myslis ze to Aegia nekde osulila? muzes mi prosim rict kde? A rovnou to napis nekam do nejakyho velkyho fora, at lidi ty jejich drahy PPU vyhazej, ze to je akorat vosuleny

2)tvuj nazor...

3)aha, takze kdyz to vsechno pocita jeden CPU, tedy nejdriv spocita fyziku, pak vse ostatni, tak tam neni zpozdeni, jo? zajimava teorie ) u vice jader to je naopak s mensim zpozdenim, protoze se s pocitanim fyziky neceka na dokonceni vseho ostatniho, jako normalne. Proste fyzikalni engine chrli jeden snimek za druhym a ostatni jadra k tomu jen dopocitavaji vse ostatni. Nebo se mylim? vysvetli mi tedy prosim, jaktoze u jednoho jadra zpozdeni neni a u vice ano

4) to me pobavilo...proc by se mel intel starat, aby te to nestalo ani o padesatnik navic? ocividne vubec nechapes, jak funguje soucasna ekonomika )

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
To, že to někde ošulíš, neznamená, že to funguje. To už bys mohl konečně pochopit! Udělat paralelizaci snížením výstupní kvality není umění.

Domnívám se, že diskuze spíš vyzněla v můj prospěch. Takže jaképak mýlení se.

Takže jsme u toho. Konstrukce je logická, to sám uznáš. Fakt si myslíš, že programátor může tohle logické pořadí změnit? Ono z toho tak nějak vychází, že jediný způsob, jak to provést, je počítat fyziku pro jiný snímek, než který je vykreslován. Výsledek? Zpoždění reakcí uživatelova vstupu o jeden snímek. To mi jako moc dobrý příklad paralelizace nepřijde.

To mi připomíná teorii komunismu. Obětuju svůj zájem ve prospěch společnosti. Díky, ale o takovou nabídku nemám zájem, a proto chci to, co mi teď a tady přinese nejvíc. Jestli Intel chce tlačit víc jader, tak ať se postará o to, aby na to software byl patřičně optimalizován, a to tak, že mě to nebude stát ani padesátník. Přirozeně odmítám "optimalizace" vedoucí ke snížení výstupní kvality.