na ty Astre je to bude/je (nevim jak je to stara informace) zadarmo
problem u pc karet je ze dekoder signalu (vysilani - multiplexu), neumi pijimat jiny format nez mpg2
tim prijimat myslim preposilat data graficke karte
na ty Astre je to bude/je (nevim jak je to stara informace) zadarmo
problem u pc karet je ze dekoder signalu (vysilani - multiplexu), neumi pijimat jiny format nez mpg2
tim prijimat myslim preposilat data graficke karte
Athlon64 2800+ @CC TT SonicTower(120mm), 2x Kingmax 512 433ddr cl. 2.5(Cu+Al), Soltek SL-K8AN2E-GR (Al vsude), MSI Diamond 6600 @ 560/1160 (moded Schooner), Samsung P160gb Sata, powered on Chieftec (120mm), zdroj Chieftec 360W moded--> 120mm, IBM ThinkVision 17", MS IO, Icemat, Technics SU-V4X repas, DIY Seas L18RNX/P+27TBFC/G
Tak co mám já informace na Astře 3 nejsou žádné HD kanály zdarma mimo PROMO HD, kde jsou jen celý den ukázky pořád dokola. V PC je ti jedno jaké je kodování, pc umí jak mpeg 2 tak 4, u stolního satana bych určitě koupil takový který umí obě normy kodování, mám velie dobrou zkušenost se satelitem od firmy HUMAX (model 2000). Na HD kanály musí samozřejmě měsíčně platit, zdama ani kuře nehrabe... takže pokud se jedná o kartu do PC tak rozhodně s rozhraním Cryptoworks!!!
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
jen pro zajimavost - dva testovaci HD streamy z Cech
http://wwitv.com/online/b1710.asx
http://wwitv.com/online/b2164.asx
na ty jednicce mi ted bezi TV brno v HD 720p pri 2MBitech a kvalita super![]()
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Ještě je někdo vysílat. I když myslím že i tato služba má na trhu své místo. Ale u nás zřejmě až časem. Počet uživatelů s rychlejší linkou a zároveň počet uživatelů ochotných platit za nějakou službu je u nás stále ještě malý abychom se mohli dočkatk třeba takové půjčovny filmů v HD. Když vezmeš, že i pitomý seriál z Novy stojí téměř 50kč,tak HD by bylo pro většinu neúnosné
Jasně, jen jsou hůře dostupné. Namátkou třeba tato.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)