Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    43
    Vliv
    361

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    a jakou mas audigy?
    my jsme to s Calebem resili a jedine k cemu jsme dospeli bylo F8 coz je dost otrava
    jaky jsi kdyztak pouzil ovladace? oficialni audigy nebo nejaky bety?
    Mozna to bude tim, ze mam Audigy 4 a ne 2, ale ovladac bych tipoval jsem pouzil stejny, beta primo od Creative 2.10.0000 (11 Aug 06).
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    303

Citace Původně odeslal Masster Zobrazit příspěvek
    Mozna to bude tim, ze mam Audigy 4 a ne 2, ale ovladac bych tipoval jsem pouzil stejny, beta primo od Creative 2.10.0000 (11 Aug 06).
    no ja mam Audigy2ZS(ostatne je to v podpisu) a pouzil jsem stejny driver jako ty
    uvidim jak se bude tvarit RC2, ale popravde neverim, ze to pojede
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Nebyl by někdo z OVY nebo blízkého okolí ochoten poskytnou mi RC2 k vypálení či zapůjčení? Daný odkaz už není aktivní,nevím jestli už Microsoft ukončil test či co. Btw mám shánět 64bit verzi nebo 32bitová postačí?

Praktické zkušenosti nemám,snad ostatní pomohou..
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    43
    Vliv
    361

IMHO je to jedno, dulezite ovladace jsou dostupne jak v 32-bit, tak v 64-bit variante. Hlavne ti RC2 moc dlouho nevydrzi, do mesice tu mame min. jeste dalsi verzi a pak uz snad final.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Tak sem instl RC2 verzi ale nefunguje síťovka. Prostě se mi nechce připojit na Ethernet ADSL modem. Máte někdo nějakou radu? Jendá se o integrovanou Nvidia síťovku na desce s nforce4 chipsetem konkrétně deska SLI-DR expert. U RC1 verze vše šlapalo automaticky hned po startu.

Je to RC1 verze 32bit.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Tak sem modem zkusil připojit i přes USB a ni ťuk. Vůbec netuším kde by mohla být chyba. Neumí někdo poradit?
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    303

tak mam nainstalovano RC2(64-bit.)
    poznatky oproti RC1(64bit)
    -system se zda byt rychlejsi, okna vyskakuji rychleji, vse je sviznejsi=>tohle prisuzuji RAID 0 poli, ktery je funkcni i bez diskety pri instalaci
    -funguje daleko vic programu, napr. autocad07, icq, AUDIGY2ZS, daemon tools
    -ovladace na vsechno, ale to bylo i v RC1
    -nepodarilo se me nainstalovat Nero a nechodi me v sidebaru weather(vRC1 bez problemu)

ja hlasim spokojenost, u toho nera vyzkousim jinou verzi
    zkousel jsem nero 7.5.1.1

EDIT: nejede me speedfan, bsplayer potreboval zmenit rezim zobrazovani videa a slape v pohode
    jinak funguje bezchybne cestina v tom smyslu, ze se pisou hacky carky tam kde maji(napr v ceskych programech-totalcommander, autocad07 aji)
    samozrejme je jinak VISTA anglicky
    strasne dlouho trva defragmentace disku=myslim,ze funguje spatne
    v XP by to bylo davno nadefragmentovany
    Naposledy upravil MISKOBOSS; 13.10.2006 v 16:12.
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání