Výsledky 1 až 25 z 36

Téma: Poraďte slušnou kameru do 15k

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Poraďte slušnou kameru do 15k

Jednoznačně dopručím NV-GS180EP-S.Obraz se zaznamenává na Mini-DV kazetku.Panasonic umí data streamovat jak po Firewire(4-pin) tak po USB 2.0. Daná kamerka má také slot na pamětovou kartu,ovšem slouží jen k ukládání fotek(pouze ve fotorežimu). Ovládací kolečko (Jogdial) je myslím mnohem praktičtější než dotykový displej,vše zvládneš jednou rukou. Nehledě na to že displey na Sonce se snadno uťape...co se týče 3-CCD technologie, hlavní rozdíl je za horších světelných podmínek se nezdají barvy tak slité, obraz má větší dynamiku a také u rychlejších přechodů nedochází k rozmazání obrazu. Co se týče výbavy tyto kamerky jsou zhruba na stejné úrovni, ale přec jen díky ovládání a 3CCD má dle mě Panasonic navrch. Z příslušenství zmíním jen šikovné dálkové ovládání..zbytek standartní výbava(A/V kabel,USB kabel, krytka objektivu,aku,nabíječka, síťová šnůra,software,CZ návod).

Já osobně bych zmíněnou tisícikorunu investoval do nákupu lepšího akumulátoru, dodávaný je pouze základní (610Mha). Aku vhodný pro tuto kamerku se jmenuje CGA-DU(a dle kapacity 7=610Mha,14=1380Mha,21=2080Mha).Na výběr máš buď originál či nějaký náhražkový (Awakom třeba)...

Btw, jen upozorním, přestože se bavíme o DV kamerkách, nedávno se dostala na trh Sony DCR-SR30(HDD 30GB), já mám z ní jen pozitivní dojmy, a dokonce(!!!) ve Stero&video dostala velmi kladné hodnocení. Prodejní cena v kamenných obchodech je 16990,-
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 07.10.2006 v 07:03.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. notebook do 30k se slušnou vybavou
    Založil PCborec v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 08.12.2005, 23:47
  2. Poraďte s CPU a MB P4/955X nebo AMD64/939
    Založil Nabucanezor v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 30.11.2005, 23:11
  3. windows prestal nachazet kameru
    Založil kabakov v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 3