Citace Původně odeslal Noxx
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Noxx
Btw. Kdo první přišel s LED indikací? Je to snad podle někoho zbytečnost?
Podla mna je to velka zbytocnost. Ale nejake lamy sa mozno vedia vytesovat pozeranim na 4 ledky ktore blikaju na zeleno a cerveno
Inac mam aj ja na ABITe BL7 3 ledky a este k tomu dvojciferny digitalny display s kodmi bootovania Ale moc mi nepomohol, vzdy som vedel preco mi PC nechce nabootovat
Jo člověk,který už v pravěku PCček věděl podle pípání přesně kde je chyba,tak pro toho je to zbytečnost. Ovšem pro laiky,kteří si staví počítač a při první startu jim nanaběhne,tak není nic jednoduššího než se podívat v čem je háček právě podle těch "zbytečných" LED. Pro mě je to taky zbytečnost,ale občas to může být i užitečné.No a nevím na ABIT k čemu je ti display uvnitř case,nebo snad provozuješ kompa na stole?

Btw. A cos myslel těma chybamy,které si MSI neopravili?
Myslim tym napriklad layout ich boardov ktory zabranuje vyssiemu OC na hardwarovej urovni prudenia signalov, potom nutnost clear CMOS pri prehnani OC (CPU speed error hold nefunguje, pretoze mi vrati frekvencie na povodne hodnoty aj ked bez error holdu mi to na tych frekvenciach bezi), nemoznost dvihnut Vcpu viac ako 1.6V, na MSI 648 MAX som si napriklad nemohol zmenit AGP z 8x na 4x ked mi na tom prvy R9700PRO nechcel fungovat, zla komunikacia so zakaznikom, na moju ziadost o upravu biosu mi ani neodpovedali a naopak Albatron mi na rovnaku ziadost poslal novy bios aj ked bol a vlastne este stale je len v BETA verzii.
A hej, mam PC na stole, je tam menej prachu a este dokonca aj full time otvoreny, to je zazrak, co ?