Ale právě zjevně je. U Oly servisu uplatníš reklamaci (ať záručákem, nebo fakturou), určíš si, jak chceš dostat reklamovanou věc zpátky (osobně, poštou, atd.), dostaneš doklad s tracking nr., pomocí kterého můžeš trackovat status opravy a pak si jen počkáš na opravu. I při složitějších opravách to trvá méně než 2 týdny a to jen z důvodu, že jsou prováděné v evropském servisním centru a ne lokálně.

Sám jsem žádný problém nikdy neměl, ale nechával jsem opravovat známému drahý objektiv po pádu - bez řečí byla oprava uznána jako záruční a za nějakých 10 dní dostal objektiv, který identifikoval jen podle výrobního čísla. Byl komplet opravený, vyčištěný a zrenovovaný (včetně nových, nebo rozleštěných poškrábaných AR vrstev!).

Pozáruční opravy jsou stejné, až na to, že tam se už stejně jako u ostatních značek prohnete, u velkých oprav to není takový problém jako u menších, kdy je nejnižší sazba za opravu stále příliš vysoká.

Osobně jsem (a spousty dalších) udělal s Nikon servisem tak příšerné zkušenosti, že nikdy víc (namátkou jen situace, kdy se mi po 6 týdnech čekání na záruční opravu drahého objektivu podařilo s vypětím sil zjistit, že se na něj ještě nikdo ani nepodíval ...).