Citace Původně odeslal chessman Zobrazit příspěvek
chapu ze jsi fanda olympusu ale zas to neprehanej. ten sum je moc vysokej, 800 je uz moc. koukam, uber zas z ty agresivity, na to neni nikdo zvedavej...
Laskavě se zklidni, pokud chceš diskutovat o
Citace Původně odeslal jan555
Šumem jsou dosavadní těla na tom zhruba stejně jako APS-C DSLR (tzn. lepší než některé a horší než některé jiné) s výjimkou mezní hodnoty ISO ekvivalentu.
tak prosím, ale potvrdí ti to i většina uživatelů zrcadlovek jiných značek, kteří mají vlastní srovnání, tak se na to připrav.

vyjmenoval jsi dlouhy skla, ok, jedina vyhoda v tomhle systemu. ale dlouhy sklo a tenhle prcek, dost nestastna kombinace. jestli se ti chce omrknout ekvivalenty stejne delky (po prepoctu) na aps-c, prosim. mne osobne zajimaj sirokace.
Aha. Takže pokud můžeš koupit za stejnou cenu alespoň se stejnou optickou kvalitou, kvalitou zpracování a parametry objektivy jako jsou ZD 7-14, ZD 11-22, nebo ZD 14-54 na jiný bajonet, tak si je rád poslechnu. Uvidíme, co kde objevíš ...

btw o repo fotkach toho moc nevis, trix (400) - zakladni film pro tenhle druh.
Asi jsem to měl vyboldovat rovnou, nebo o focení vůbec moc nevím ...
Citace Původně odeslal jan555
opravdu drtivá většina kvalitních dokumentárních fotek je zhotovená na ISO800 a nižší.
Není to pravda?

jen salgado ho preexponovava, fotil v indii, africe, jizni americe...
Jen Salgado? Fakt? A fotografy, které znáš spočítáš na jedné ruce, nebo na obou?

Bohužel jsem nemohl na tvůj hodnotný post odpovědět dřív, posledních 10 dní jsem fotil