ok, ja som myslel, ze rozoberas dalej mnou spomenuty priklad vyslednej freq. 3.6ghz
tak, teraz je to uz OK - podla teba;
Ja by som tiez mohol napisat ze scanner je pre mna na ***, lebo ho nevyuzijem, a ze streamer je tiez *** a aj kopirka a aj neviem co vsetko co nepouzivam, pre mna nema zmysel kupovat - thread vyznam dual core vznikol preto, aby sa ukazalo ze DC nie je na ***, ale ze nejaky vyznam to predsa ma - dalej je uz na kazdom kto si co kupi
tak preco nepouzit znova staru fintu - pridat nejake nove sse5 instrukcie, ukazat par benchmarkov ze to rychlejsie enkoduje a je to, rovnaky marketingovy vysledok - v praxi mi pride druhe jadro ako o dost uzitocnejsie ako este nejake nove instrukcie, aj ked to by zaviselo od toho, co by tie nove instrukcie umoznovali
porovnavas netaktovany athlon a e6300? alebo 2.4ghz athlon a 3.2 conroe (hm, tusim allendale - 3.2 by si mal bez problemov stabilne dosiahnut)
Tiez si neviem predstavit, co na tom pocitaci robis, ked mas najpouzivanejsi program na pracu so zvukom - robis archivaciu nejakeho vysielania, alebo co?
To by som povedal ze nie je typicke pouzivanie, ale uzko specializovana oblast, ako napr. u niekoho rendering a pod. A ano, v tejto oblasti ti DC nemusi priniest nic, ale v inych specializ. oblastiach ano.
ten nadhled si mal uz pred, alebo az po vyroku ze DC je na ***** ?
winrar by som nespominal - rozdiel je bud zanedbatelny, alebo dokonca lepsi (pozri foxov pokus s program files)
nikto nepopiera, ze si nemohol multitaskovat, ale ako dlho ti trvalo, kym skonci kompresiu posledny rar? Niekedy su skratka situacie, ked len cakas za pocitacom, a ze pri tom mozes este browsit ti moze byt len ako sprijemnenie cakania
ale ved takyto hype sa robi stale s novym pentiom 2, 3, 4, sse, sse2 atd. u p4 to boli hlavne megaherce, pricom ak si porovnal 1.4 p3 celeron (s 256k cache) a 1.8 p4 celeron, tak bolo jasne ktory je vykonnejsi, ale podla mega frekvencneho hype to bola 1.8; ved preto muselo aj AMD zaviest rating
Skratka - ze DC je blbost, len preto ze je to pouzivane na marketingovy hype, by som netvrdil.