Výsledky 1 až 25 z 26

Téma: Spojeni UTP kabelu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Spojeni UTP kabelu

Citace Původně odeslal Lukáš David Zobrazit příspěvek
    Zdravim nevedel sem kam to dat tam sem to soupl sem, potrebuju spojit utp sitovy kabel ktery konci u me na zahrade a potrebuju ho protahnout k sousedovi. Spoj bude venku pod zemi poradte mi nejlepsi zpusob jak to spojit.
    DIK
    Sletovat, dokonale zaizolovat jednotlivé žíly, třeba smršťovací, silikonovou nebo jinou kvalitní bužírkou a přebandážovat několikrát samovulkanizační gumovou páskou.

Citace Původně odeslal jankop Zobrazit příspěvek
    Sletovat, dokonale zaizolovat jednotlivé žíly, třeba smršťovací, silikonovou nebo jinou kvalitní bužírkou a přebandážovat několikrát samovulkanizační gumovou páskou.
    Jelikoz mi nedavno kabelovka strihla kable na chodbe tak muzu tento postup doporucit, protoze jsem vyzkousel asi 5 ruznych UTP spojek a ani jedna nefungovala poradne(clovek si rekne, dyt je to "jen" propojeni dratu). Takze jsem to proste pospojoval ty zily rucne a je to 100%.

Member Avatar uživatele -=Junior=-
    Vliv
    254

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    Jelikoz mi nedavno kabelovka strihla kable na chodbe tak muzu tento postup doporucit, protoze jsem vyzkousel asi 5 ruznych UTP spojek a ani jedna nefungovala poradne(clovek si rekne, dyt je to "jen" propojeni dratu). Takze jsem to proste pospojoval ty zily rucne a je to 100%.
    Tak tak, delame to tak aji v praci a bez problemu zatim ve vsech pripadech

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    316

Jj, na krátkým káblu funguje pájka nebodokonce i "kroutilova svorka" a izolepa, ale na nějakým dlouhým kabelu bych si to netroufnul, podle mě je ta spojka jistější.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Jj, na krátkým káblu funguje pájka nebodokonce i "kroutilova svorka" a izolepa, ale na nějakým dlouhým kabelu bych si to netroufnul, podle mě je ta spojka jistější.
    Ja to mam na ~70m UTP na dvou mistech dokonce pomoci "kroutilovy spojky" a jede

Member Avatar uživatele -=Junior=-
    Vliv
    254

spojovali sme takhle i SYKFY 50-ti par a do ted v te firme telefonujou bez problemu

Telefonu to je jedno, ethernet je krapet haklivejsi. Hodne zalezi i na sitovkach, nektera to tlaci i po sykfaci, jina jen na cat5 a nedej boze, ze ho nekde moc ohnes
    Osobne bych videl jako jistejsi to pajeni, pokud je tam malo cinu (ne zadna bambule), nerozmotas moc krouceni paru a zachovas natazeni dratu (zadny klicky, motani a tak), tak to bude mensi prekazka nez spojka.
    Jeste jeden problem by moch bejt, kdyz pokracovani toho kabelu je krouceny (par) na opacnou stranu nez prvni cast kabelu. To je pak asi jedno jak ho spojis...
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Otevřeno příliš mnoho spojení ?
    Založil Magus v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 11.05.2005, 10:57
  2. Napájení po Ethernetu UTP kabelu
    Založil Martyr-M v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 15.02.2005, 20:07
  3. UTP a velká vzdálenost (switch <-> switch)
    Založil kamil v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 30.07.2004, 09:34
  4. Kernel panic v RH9 pri pripojenem datovem kabelu
    Založil howard v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 09.01.2004, 11:58

Pravidla přispívání