Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Jednoduchy program na posun tituliek

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jednoduchy program na posun tituliek

Vyzkousel jsem vsechny, co jsou zde uvadeny, krom posledniho, ale stale se mi osobne nejlepe pracuje se starym dobrym ceskym SubtitleEditorem. Hlavne ma super funkci posunu komplet titulku o nejaky offset a ne jen aktualniho zaznamu, jak to je ve vetsine(resp. jsem stejnou fci nikde jinde neobjevil, ale proletel jsem je zbezne). Bohuzel nikde nemuzu najit najaky link. Kdyby ho nekdo chtel > SZ. Je to freeware pokud se pamatuju.

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    Vyzkousel jsem vsechny, co jsou zde uvadeny, krom posledniho, ale stale se mi osobne nejlepe pracuje se starym dobrym ceskym SubtitleEditorem. Hlavne ma super funkci posunu komplet titulku o nejaky offset a ne jen aktualniho zaznamu, jak to je ve vetsine(resp. jsem stejnou fci nikde jinde neobjevil, ale proletel jsem je zbezne). Bohuzel nikde nemuzu najit najaky link. Kdyby ho nekdo chtel > SZ. Je to freeware pokud se pamatuju.
    dik obom za dalsie tipy je subtitleditor tento?
    http://www.csaf.cz/video/spagna_1936...ditor0.1.0.29/

nestihnem dnes vyskusat, kurnik uz mam 5 nastrojov na testovanie
    momentalne potrebujem hlavne jednu funkcnost, zadat povedzme posun o -1,6 sekundy
    skusal som tusim v subtitle workshop-e a tam som musel oznacit vsetko cez ctrl+a a potom klikat po 100 ms nejaku trojkombinaciu ctrl+shit+nieco... dalo sa ale predstavujem si to aj jednoduchsie, pozriem na tie tooly blizsie

Citace Původně odeslal ace Zobrazit příspěvek
    dik obom za dalsie tipy je subtitleditor tento?
    http://www.csaf.cz/video/spagna_1936...ditor0.1.0.29/

nestihnem dnes vyskusat, kurnik uz mam 5 nastrojov na testovanie
    momentalne potrebujem hlavne jednu funkcnost, zadat povedzme posun o -1,6 sekundy
    skusal som tusim v subtitle workshop-e a tam som musel oznacit vsetko cez ctrl+a a potom klikat po 100 ms nejaku trojkombinaciu ctrl+shit+nieco... dalo sa ale predstavujem si to aj jednoduchsie, pozriem na tie tooly blizsie
    Jo to je presne on! A prave to co chces v nem jde uplne lehoulince. Kliknes na frazi, od ktere to chces posunout a pak zmenis patricne hodnotu v Adjust time>Change start a kliknes na Change start a voila, vse dal od te fraze se rovnez posune.

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    Jo to je presne on! A prave to co chces v nem jde uplne lehoulince. Kliknes na frazi, od ktere to chces posunout a pak zmenis patricne hodnotu v Adjust time>Change start a kliknes na Change start a voila, vse dal od te fraze se rovnez posune.
    super, zacnem tymto, este keby vedel spracovat viac suborov davkovo... ale to uz prehanam

Neviem co riesite. 95% ludi aj tak pouziva vobsub a vobsub ma na to perfektny tool netreba nikde hladat...

...asi patrim k tym 5% co vobsub nepouziva
    na filmy na pc pouzivam bsplayer (nejaky stary) a ten ma svoje titulky ale inak filmy pozeram aj tak cez prehravac/rekorder na tv

kazdopadne konecne som sa dostal k tym utilitkam
    - subtitletool - ok, na tento ucel mi najviac vyhovuje
    - subtitleeditor - vseobecne blbol, nestaracal som dalej cas
    - timeadjuster - nasiel som na prvy pohlad iba posun o cele sekundy, co je prilis velky skok
    - subtitle workshop - ma posun po 100 ms, co je ok ale je to komplikovanejsie ako subtitletool
    - vobsub - na prvy pohlad som tam posuvanie casu titulkov nenasiel a tiez som dalej nestracal cas

dakujem za vsetky tipy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 20:16
  2. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání