Tak pisem z dalekej vistya 14 dni je za prilis na testovanie. Nie uplne k teme ale par postrehov, ktorymi s vistou zatial koncim (nie len kvoli samotenmu OS ale vseobecne):
- instalacia 39 minut (po prvy desktop), celkom svizne nato ze to islo z dvd+rw na 5400 rpm starsi zaplneny disk - inak v biose som vypol sata radic, kde mam disk s xp a vista setup ani samotna vista ho potom nevideli
- jediny hw, pre ktory nenainstalovalo ovladac bola x-fi, instalacia beta verzie od creative zbehla s vyskocenim asi 15 okien, ze nie je signed + jedno vacsie okno ci teda napriek tomu instalovat, dal som instalovat napriek tomu ale stale nie je ok a zvuk ziadny; inak beta ovladac od creative expiruje 28.10.2006
- skusil som nainstalovat novsie ovladace na geforce (96.33), instalacia sposobila zamrznutie visty, po reboote zda je tam nova verzia ale ziadny nvidia control panel
- aero napriek tomu ze ma byt akcelerovane cez 3d akcelerator sa mi nezda az tak svizne a to si msylim, ze na aero mam grafiku az prilis silnu (ak nie tak to ozaj nepotrebujem)
Inak raz zamrzol media player a ked som ho dal zatvorit tak sa ma spytalo ci poslat bug do MS, dal som neposlat a ako odpoved bolo dalsie okno, ze na zaklade odoslanych informacii mi oznamuju, ze problem je fixnuty v RTM
==
Vymazat adresar boot a subor bootmgr sa mi z len tak xp nepodarilo, access denied. Zvycajne pomohol softik killbox ale ten to teraz nezmazal. Ale velmi som to dalej neskusal, disk som sformatoval a je to.