V poradku, z doporuceni jsem pochopil, ze nejlepe by bylo udelat komp s jednim diskem ( idealne jedna plotna 160 GB), mobilni komponenty, HT chladice a pasivni zdoj. Nicmene ja mam navrhnout a postavit neco trosku jineho, jestli to je spravna volba, nebo neni v podstate neresim, jako clovek neresi to, ze je venku osklive a na podzim fouka.

Nicmene lidem kteri se u toho aspon bavi ( priznam se, ze ja misty taky) preji nadale prijemnou zabavu, jen aby to tady nekdo nelock. Moje angazovanost v tomto kompu je takova, ze se zbavim nejakych svych komponent za vyhodnou cenu a kouknu se jak to bude ve finale vypadat. Ale pokud to ma chut nekdo dotycnemu vysvtlit, ze jsou to vyhozeny prachy, klidne na nej poskytnu mail, icq, whatever

Mimochodem proc nemodovat ten zdroj?

Mozna mame jine predstavy o tichu, ale mysim si ze 4 disky s AAM managementem v odhlucnene uzavrene skrini budou slyset, ale bude se dat u toho pracovat, poslouchat muzika a koukat na filmy. Proste hluk umerny dane sestave. Jestli ma nekdo jiny napad jak nacpat do pocitace 2TB a aby to nebylo hlucne a nezabralo to 8 pozic, tak sem s tim, me nic nenapada.