V poradku, z doporuceni jsem pochopil, ze nejlepe by bylo udelat komp s jednim diskem ( idealne jedna plotna 160 GB), mobilni komponenty, HT chladice a pasivni zdoj. Nicmene ja mam navrhnout a postavit neco trosku jineho, jestli to je spravna volba, nebo neni v podstate neresim, jako clovek neresi to, ze je venku osklive a na podzim fouka.
Nicmene lidem kteri se u toho aspon bavi ( priznam se, ze ja misty taky) preji nadale prijemnou zabavu, jen aby to tady nekdo nelock. Moje angazovanost v tomto kompu je takova, ze se zbavim nejakych svych komponent za vyhodnou cenu a kouknu se jak to bude ve finale vypadat. Ale pokud to ma chut nekdo dotycnemu vysvtlit, ze jsou to vyhozeny prachy, klidne na nej poskytnu mail, icq, whatever![]()
Mimochodem proc nemodovat ten zdroj?
Mozna mame jine predstavy o tichu, ale mysim si ze 4 disky s AAM managementem v odhlucnene uzavrene skrini budou slyset, ale bude se dat u toho pracovat, poslouchat muzika a koukat na filmy. Proste hluk umerny dane sestave. Jestli ma nekdo jiny napad jak nacpat do pocitace 2TB a aby to nebylo hlucne a nezabralo to 8 pozic, tak sem s tim, me nic nenapada.