Výsledky hlasování: ?

Hlasující
92. Nemůžete hlasovat
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize

31 33,70%
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo

0 0%
  • Nemam core 2 duo, ale koupim si ho

30 32,61%
  • Nemam core 2 duo a nechci ho

31 33,70%
Výsledky 1 až 25 z 959

Téma: Vyznam dual core

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

Citace Původně odeslal tomase Zobrazit příspěvek
    "uplne na ho**o". To si asi ludia kupuju X2 a P-D a C2D len preto ze po veceroch nemaju co robit a peniaze trhaju na stromoch S tymi grafickymi kartami si myslel to "famozne" Atineviemco, co sa napokon zistilo ze za vsetkym je software?
    Udělal jsi nějaký test nebo jen podléháš hype? Já si dual-core vs. single-core otestoval a moje volba je jasná: single-core.

ATi to ještě nedodělalo. Grafická karta má podstatně vyšší SIMD výkon než CPU.

Viac jadrove je LEN lepsie to je jasne. Len mozno nie dnes, teda nie je na to optimalizovany OS a programy... V buducnu je to jasne, ak KAZDA JEDNA aplikacia bude schopna vyuzit dve a viac jadier. Kentsfield je ozaj len na machrovanie, dnes je velmi malo programov, ktore to vyuziju... Najlepsie by asi bolo keby bol taky OS, ktory by aj program, pisany pre single core, nejak efektivne rozlozil do viac CPU, to by bolo ono
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Citace Původně odeslal misokgb Zobrazit příspěvek
    Viac jadrove je LEN lepsie to je jasne.
    Není pravda. Dvoujádrové procesory jsou v některých single-threaded aplikacích pomalejší než identické jednojádrové.

Len mozno nie dnes, teda nie je na to optimalizovany OS a programy... V buducnu je to jasne, ak KAZDA JEDNA aplikacia bude schopna vyuzit dve a viac jadier.
    To jsem teda zvědavý, jak někdo donutí programátory kompenzovat neschopnost výrobců hardware a to bez jakékoli (finanční) náhrady. První dvoujádrový procesor přišel před rokem a půl a od té doby se výkon navíc nějak nedostavil.

Najlepsie by asi bolo keby bol taky OS, ktory by aj program, pisany pre single core, nejak efektivne rozlozil do viac CPU, to by bolo ono
    Z principu není možné kvůli tomu, že instrukce se z pohledu programátora vykonávají v předem stanoveném pořadí.

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Není pravda. Dvoujádrové procesory jsou v některých single-threaded aplikacích pomalejší než identické jednojádrové.

To jsem teda zvědavý, jak někdo donutí programátory kompenzovat neschopnost výrobců hardware a to bez jakékoli (finanční) náhrady. První dvoujádrový procesor přišel před rokem a půl a od té doby se výkon navíc nějak nedostavil.

Z principu není možné kvůli tomu, že instrukce se z pohledu programátora vykonávají v předem stanoveném pořadí.
    Sak s tym s tebou suhlasim, je tam slovicko KEBY Keby to je tak ako som napisal, vtedy je dvoj a viac jadrovy procak dobry... Ako osobne by som si kupil dualcore (keby na to mam) uz len kvoli odozve systemu
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 7 uživatelů. (0 registrovaných a 7 anonymních)

Podobná témata

1. dual core notas s grafickou buducnostou
    Založil Lord Skullhead v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.04.2006, 17:48
  2. jak je to s tim dual channelem?
    Založil vaga v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.08.2005, 18:43
  3. P4 2.8GHz vykonnejsi nez dual opteron 240 na linuxu?
    Založil Petrik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.09.2004, 07:56
  4. Ma vubec Dual chanel u AMD vyznam?
    Založil Uncle Fucker v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2003, 23:02
  5. Jake pameti pro dual channel?
    Založil Evils v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.02.2003, 01:22

Pravidla přispívání