Je to sice trochu OT, ale věřim že sou tady lidi,co mi pomůžou![]()
Kupoval jsem na eva.cz espressovar KRUPS za cca 11tis. Po druhé uvařené kávě ovšem, začal jineom hučet, jinak out. Zavolal sem na reklamace do eva.cz, tam mi řekli,ať jim to buď pošlu na reklamaci,že to dají do servisu, nebo ať to dám do servisu tady (mám ho kousek od domu). Takže sem to dal tady do autorizovanýho servisu...Prvni týden že říklali, že objednávají nejaký náhradní díly. Druhý týden a následující, že to poslali do servisu do Karlových Varů a že jim to ještě neposlali zpátky. Dneska což je nějaký 33 den jsem tam zašel, že chci napsat papír že to nestilhli do 30dnů a na eva si nechám vrátit peníze. Servisman mi ovšem sdělil,že mi ho napsat nemůže, protože to espresso ztratila pošta (nevim, jestli když ho poslila on do toho druhýho servisu, nebo oni mu zpátky) a že v tom balíku byl taky faktura (krups nemá záručák) a že bez té mi to napsat nemůže. že už to s poštou řeší a hned jak to bude tak se mi ozve.
Vypadá to, že ten servisák by mi ten papír rád napsal (je mu to vlastne jedno). Ale řekl bych, že by mu mela stačit kopie faktury,co sem si udělal,aby to vyjadření napsal,ne? Diky za rady.