Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
no, lcd s dvi sem sice nejspis nevidel (resp videl sem jich par, u kterych nevim, estli jely pres dvi, takze se nebudu hadat). ale kdybys nebyl z phy a ja ted nemel frmol, tak te klidne pozvu, at se prijde podivat. btw, opravdu jsem presedlaval z crt, ale z jednoho z nejlepsich crt, co se kdy prodavaly, provozovaneho jen tak mimochodem po urcitou dobu pres BNC kabel. takze jakkoliv muj nazor na muj monitor neni univerzalne obhajitelny, totez lze rici i o tom tvem. a o dokonalosti aceru, rpecti si muj post o nem v patricnem threadu a uvidis, ze jej rozhodne za dokonaly nepovazuji. povazuji jej vsak za VICE NEZ dobry pro me potreby, mohu do nej koukat klidne 18 hodin v kuse bez unavy oci
DVI prostě má lepší výstup a možnosti než D-Sub, tak to je. Existuje pár panelů s výjimečně dobrou kvalitou přes D-Sub a třeba to bude i ten Acer, těžko říct. U velké části panelů s DVI i D-Sub je rozdíl velmi velký a jde to i na vrub toho, že analogový vstup je jen "do počtu". Ale celkově DVI prostě lepší je a i na 17" to bývá snadno vidět.
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
btw, delam prodejce na kolejich pro VUT + samo ze externe ksefty... proslo mi rukami spoustu lcd a mohu rict, ze i naprosto supr dsub je proti dvi vzdy jenom slaby odvar (hlavne na kn, kde je hodne ruseni)... jestli mas grafiku s dvi, tak jednoznacne dvi a kdyz nemas, tak takyv 95% pripadech mi jenom podekujes za radu
a hlavne vzdy se da koupit stejne lcd s dvi jako bez... je to jenom otazka vyberu, tak proc se zbytecne obmedzovat?
Notebook Dell Vostro V13 U7300, 500GB 7200rpm
DesktopIIntel i5 750, Noctua NH-U12@Noctua NF-S12-1200, Intel SSD 80GB X25-M, 6x Samsung 1,5TB, all disk in silentmaxx, Lian Li PC-A10B, Enermax Modu82+ 625W, DVDRW LG GSA-E40L, Logitech MX Revolution, HP 3065+Dell 2007 (secondary)
Sound Harman Kardon AVR445 + Audio-Technica ATH-W5000
Photo Canon 450D + 18-55 IS + 70-300 IS USM
Vehicle BMW 525i, full vybava :)
Ten acer vlastni brat a je to bida s nouzi. Bohuzel ti to zni ai hrozive, ale je to na tak velky monitor neostra placka. Jinak neni tak spatny. Barvy a dynamika docela sla, ale ... proste clovek ktery dlouho pracoval na kvalitnim MVA to zakonite poznat musi. Sorry za uprimnost.
"Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD
Takže z práce už na účet úspěšně dorazily chechtáky, takže se schyluje zřejmě definitivně ke koupi, čili zatím moji favorité:
Benq FP73G
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37924
Asus PM17TA
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36471
HP L1740 advantage line
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30416
Který z nich byste doporučili?
Osobně se mi nejlépe parametrově i designově zamlouvá ten Benq, ale nevím, jak je na tom tahle značka, co se LCD monitorů týče?
BTW neberte prosím při radách ohledy na "dodací lhůtu", to se v CzC mění pomalu každým dnem
EDIT: Teď jsem si všiml, že to HPčko tu už je, a riksou popsané problémy ho mírně "defavorizují"...![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
osobne bych vzal Benqa prtze mi pride ten Asus hnusnej, ma repraky (nekdo rikal ze to casem kurvi lcd), zere kuli reprakum vic
kontrast, odezvu a pozorovaci uhly meri stejne kazdej jinak
to HPcko je divny, zere 60W (takovy crt), ale pisou tu ze to ma nerovnomerny podsvetleni, to nevim co to s tou el. dela, asi je tam zabudovany vyhrev do studenych kancelari
jinak VGA u lcd nebrat, horsi to odezvu a pride mi ze to zpracovava obraz po ctvercich coz je pri rychlim pohybu videt (video)
muj 15" benq FP51G ma panel od opti neco (proste ta druha firma od samsungu), vadny pixel neni zadny a to sem ho v projektoru uz jednou prismahnul, pozorovaci uhly (120/100) teda ale u nej staly za hovno, temer nepouzitelny (das si nohy na stul u filmu a nic neuvidis)
je to trochu pres hranici, ale co Hyundai ImageQuest B71D - LCD 17"
http://www.alza.cz/lcd-monitor-hyund...dy--d63704.htm
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38570
Naposledy upravil check; 14.10.2006 v 21:12.
Athlon64 2800+ @CC TT SonicTower(120mm), 2x Kingmax 512 433ddr cl. 2.5(Cu+Al), Soltek SL-K8AN2E-GR (Al vsude), MSI Diamond 6600 @ 560/1160 (moded Schooner), Samsung P160gb Sata, powered on Chieftec (120mm), zdroj Chieftec 360W moded--> 120mm, IBM ThinkVision 17", MS IO, Icemat, Technics SU-V4X repas, DIY Seas L18RNX/P+27TBFC/G
Promin, ale to mas od nejakeho Hulana, ne? Na tom samozrejme neni ani mysi prd pravdy.
Benq bych nebral kvuli zkusenosti z prace. Asus se mi nelibi designove. V tehle kategorii je dost tezke vybirat. ALE, kamarad si koupil ten Benq a je velmi spokojeny...on je presne ten typ, ktery nepozna 16.2 barvy.
EDIT: jinak ten hyundai co navrhl check je designove povedeny kus HW...alespon dle meho vkusu
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)