Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Valknut-aktivní stáří

Standardní Valknut-aktivní stáří

Čau lidi, tak zkouším Valknut, ale mám problém. Když jsem pasívní, tak vyhledáním na veřejných hubech najdu několik desítek věcí, které by mě zajímaly (upozorňuji, hudební videa!). Jenže když nastavím aktiv, zadám svou IP, 20 slotů, 20kB/s, tak se mi při stejném vyhledávání podaří najít jen upozornění ze dvou hubů, že mám málo nasdíleno atd. Proč nenajdu aspoň to, co předtím? Nějak nemám dost informací, návody na Valknut jsem četl, ale o tomhle tam nic nebylo, pokud víte o něčem, kde bych to zjistil, budu rád za informaci.
    Díky.
    Honza
    Am386 DX 40

Standardní Re: Valknut-aktivní stáří

Citace Původně odeslal HonzaRez Zobrazit příspěvek
    Čau lidi, tak zkouším Valknut, ale mám problém. Když jsem pasívní, tak vyhledáním na veřejných hubech najdu několik desítek věcí, které by mě zajímaly (upozorňuji, hudební videa!). Jenže když nastavím aktiv, zadám svou IP, 20 slotů, 20kB/s, tak se mi při stejném vyhledávání podaří najít jen upozornění ze dvou hubů, že mám málo nasdíleno atd. Proč nenajdu aspoň to, co předtím? Nějak nemám dost informací, návody na Valknut jsem četl, ale o tomhle tam nic nebylo, pokud víte o něčem, kde bych to zjistil, budu rád za informaci.
    Díky.
    Honza
    Nektere huby maji pravdepodobe jine podminky pro aktivni/pasivni uzivatele. A pokud davas upload 20kbits na 20 slotu, coz je imo nic, muze se to zdat malo i hubum.
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Citace Původně odeslal CompCrasher Zobrazit příspěvek
    Nektere huby maji pravdepodobe jine podminky pro aktivni/pasivni uzivatele. A pokud davas upload 20kbits na 20 slotu, coz je imo nic, muze se to zdat malo i hubum.
    Díky za odpověď, to jsem tušil, že rozdílně vyhledává, pokud jsem pasiv nebo aktiv. Zkouším trapnou, ale asi jedinou metodu-vyhledám jako pasiv a pak stahuju aktivně. Blbost,co? A jak to je s těmi sloty? Lze ve Valknutu přidělit ke každému slotu určitou rychlost? Nikde jsem to tam nenašel. A kolik je optimum, když mám kabel do bezdrátové sítě cca 1Mb/s?
    Díky
    Honza
    Am386 DX 40

No mne se obcas stava, ze kdyz hledam stejnou vec cca do 30 minut, tak to nic nenajde, musim odmazat/pridat nejake pismenko. Nevim jestli je tohle ficura hubu (DC skoro nepouzivam), kazdopadne je to hodne annoying a prisuzoval jsem to prave nejakemu bugu ve Valknutu. Mozna to souvisi i s timto problemem. Jinak jedu active (fwd. porty pres 2x NAT)
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Tak ještě další dotazy na Valkunt (díky všem, co mi tu odpovídají):
    1.Co to znamená, když mi bot píše "Open at least one slot"? Mám otevřít slot právě pro ten jedn hub? Ale jak? Zkusil jsem nastavit 99slotů, ale on jakoby to neviděl...
    2.Ve vyhledávání je záložka "eksprt" a v ní možnost Klienti (zadání počtu) a Vícenásobné vyhledávání. K čemu jsou? zadá se, že mají dost velký vliv...
    Díky.
    Honza
    Am386 DX 40

Senior Member Avatar uživatele pYr0
    Věk
    36
    Vliv
    282

Gargammel: To stym vyhledavanim sa mi stava tiez aj na inych klientoch....je to asi nejaky bug VerliHubu.

HonzaRez: Doporucujem ti precitat si neco o DC++. Do Googlu daj vyhladat "DC++ navod". Ak mas rychlost uploadu 20 kBps tak nenastavuj si viac nez 4 sloty!
    X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
    Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. GF4MX440 - pasivne chlazena , prechod na aktivni
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 17.10.2004, 14:20
  2. IE - aktivní menu
    Založil jan555 v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 31.08.2004, 22:50
  3. Lze reklamovat desku kdyz na ni rve aktivni vetrak?
    Založil Xima v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 11.02.2004, 18:15
  4. [PHP] Lze zjistit zda je daná session stále aktivní?
    Založil Dawn v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 30.01.2004, 22:42
  5. jakej je nejlepsi aktivni chladic?
    Založil VARIAL_ISM v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 01.10.2003, 21:45

Pravidla přispívání