amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
Díky za odpověď, to jsem tušil, že rozdílně vyhledává, pokud jsem pasiv nebo aktiv. Zkouším trapnou, ale asi jedinou metodu-vyhledám jako pasiv a pak stahuju aktivně. Blbost,co? A jak to je s těmi sloty? Lze ve Valknutu přidělit ke každému slotu určitou rychlost? Nikde jsem to tam nenašel. A kolik je optimum, když mám kabel do bezdrátové sítě cca 1Mb/s?
Díky
Honza
Am386 DX 40
No mne se obcas stava, ze kdyz hledam stejnou vec cca do 30 minut, tak to nic nenajde, musim odmazat/pridat nejake pismenko. Nevim jestli je tohle ficura hubu (DC skoro nepouzivam), kazdopadne je to hodne annoying a prisuzoval jsem to prave nejakemu bugu ve Valknutu. Mozna to souvisi i s timto problemem. Jinak jedu active (fwd. porty pres 2x NAT)
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened
Tak ještě další dotazy na Valkunt (díky všem, co mi tu odpovídají):
1.Co to znamená, když mi bot píše "Open at least one slot"? Mám otevřít slot právě pro ten jedn hub? Ale jak? Zkusil jsem nastavit 99slotů, ale on jakoby to neviděl...
2.Ve vyhledávání je záložka "eksprt" a v ní možnost Klienti (zadání počtu) a Vícenásobné vyhledávání. K čemu jsou? zadá se, že mají dost velký vliv...
Díky.
Honza
Am386 DX 40
Gargammel: To stym vyhledavanim sa mi stava tiez aj na inych klientoch....je to asi nejaky bug VerliHubu.
HonzaRez: Doporucujem ti precitat si neco o DC++. Do Googlu daj vyhladat "DC++ navod". Ak mas rychlost uploadu 20 kBps tak nenastavuj si viac nez 4 sloty!
X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)