Výsledky 1 až 25 z 1087

Téma: Intel Conroe - novy kral

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

Citace Původně odeslal Haste
    Co sem cetl, tak je maji nejakym zpusobem synchronizovat s ACPI timerem. Navic mi prijde, ze se to deje jenom pri bootu pres ten jejich exac optimizeru a AMDUtil, kterou nainstaluji jako systemovy driver.
    Víš, jak funguje TSC ? Pro mě je to dost důležité, protože si nebudu instalovat sajrajt, který mi potenciálně způsobí nestabilitu OS. Dost lidí už si na tuhle jejich utilitu stěžovalo.

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Víš, jak funguje TSC ? Pro mě je to dost důležité, protože si nebudu instalovat sajrajt, který mi potenciálně způsobí nestabilitu OS. Dost lidí už si na tuhle jejich utilitu stěžovalo.
    S ATinackyma chipsetama to pry funguje dobre, nejake problemy pry byly na starsich NV chipsetech.

EDIT: Jinak... ja to mam nainstalovane od vydani a zatim bez nejmensiho problemu a vse jede jak ma...
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

S ATinackyma chipsetama to pry funguje dobre, nejake problemy pry byly na starsich NV chipsetech.
    TSC je záležitost čistě procesoru, to jen tak na okraj.

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=73073

TSC je záležitost čistě procesoru, to jen tak na okraj.

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=73073

Ja nemluvim o TSC ale o sychronizaci TSC na ACPI a to je zalezitost chipsetu.
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Ja nemluvim o TSC ale o sychronizaci TSC na ACPI a to je zalezitost chipsetu.
    Tak mi popiš, jak chceš synchronizovat TSC. Nějak si to pořád nedokážu představit.

Tak mi popiš, jak chceš synchronizovat TSC. Nějak si to pořád nedokážu představit.
    Ja nevim jak to funguje. Jen rikam, co sem cetl u AMD. Holt nejak to delaji. Nejsem systemovy developer, abych ti na todle odpovedel, je to trosku mimo muj obor. A navic je to v tomto threadu OT pac se to tyka AMD. Jedine co sem chtel bylo, aby tyto 2 hry o kterych vim, ze pristupuji primo k RDTSC, nekdo zkusil na C2D.

Citace Původně odeslal Haste Zobrazit příspěvek
    Ja nevim jak to funguje. Jen rikam, co sem cetl u AMD. Holt nejak to delaji. Nejsem systemovy developer, abych ti na todle odpovedel, je to trosku mimo muj obor. A navic je to v tomto threadu OT pac se to tyka AMD. Jedine co sem chtel bylo, aby tyto 2 hry o kterych vim, ze pristupuji primo k RDTSC, nekdo zkusil na C2D.
    Tak tady nemachruj, jak tomu rozumíš (viz to ACPI). RDTSC instrukce byla zavedena v roce 1993 v prvním Pentiu a týká se VŠECH dnešních x86 procesorů. Tj. stejný problém, který má AMD, bude mít i Intel.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Hitachi 7k250 - Nový král 7200ot disků !!!
    Založil Anonymous v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 01.06.2005, 19:03
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.08.2004, 14:57
  3. Genuine Intel, Family 15,step1=???
    Založil imported_Tuleň v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 12.02.2003, 23:50

Pravidla přispívání