Výsledky 1 až 25 z 1087

Téma: Intel Conroe - novy kral

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Je někomu z vás jasné, jak tohle může fungovat? Nedokážu si totiž představit, jak by měly být RDTSC synchronizovány při té frekvenci, kterou používají. Přijde mi to jako nesmysl, leda by to udělali přímo na úrovni CPU, ale pak by zase nefungovaly některé programy.
    Co sem cetl, tak je maji nejakym zpusobem synchronizovat s ACPI timerem. Navic mi prijde, ze se to deje jenom pri bootu pres ten jejich exac optimizeru a AMDUtil, kterou nainstaluji jako systemovy driver.

Kazdopadne to je celkem fuk jak to delaji. Podstatne je, ze jim to v podstate funguje a zajima me jak bezi C2D na SS2/NHL05. TO tu s C2D nikdo nehraje Celkem by me to zajimalo, u NHL se to projevuje jako by nizkym FPS (ktere je ovsem treba i 100+) ale poskakluje to jako by bylo jenom 20 treba, proste pohyb je silene sekany a paradoxne mi to prijde s casem hrani cim dal horsi. Proste jde o to jak XPcka rozdeluji zatez mezi obe jadra...
    Naposledy upravil Haste; 28.08.2006 v 15:32.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Hitachi 7k250 - Nový král 7200ot disků !!!
    Založil Anonymous v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 01.06.2005, 19:03
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.08.2004, 14:57
  3. Genuine Intel, Family 15,step1=???
    Založil imported_Tuleň v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 12.02.2003, 23:50

Pravidla přispívání