Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Win zvuky nejdou.

Unhappy Win zvuky nejdou.

Ahoj. mam problem s klasickymi zvuky jako napr. pri startu win. Zvukovka je Conexant ac link audio. V notebooku HP Pavilion ZE4400. Ovladac mam nejnovejsi - stahly z win update. Vsechny ostatni zvuky i videa mi jdou. A dole v liste ikonu repraku nemam, ikdyz je nastaveno ze tam byt ma.
    http://tomz.hustej.net/ICQ/zvuk0.JPG
    http://tomz.hustej.net/ICQ/zvuk1.JPG
    http://tomz.hustej.net/ICQ/zvuk2.JPG

Nejak se to zpusobilo tim, ze sem si hral s kodekama a prehravacema videa. - AceMegacodecpack, Quicktime player, WMP11, VLC player.

ty 2 otevrene nabidky na prinscreenech jsou divny. Kdyz je potvrdim a dam Pouzit, OK. A potom znova si otevru tuhle nabidku se zvukama tak to je zas prazdne.. nechapu.

Diky.. fakt netusim co s tim.

Standardní Re: Win zvuky nejdou.

Jen střelím od pasu...máš tam vůbec ty zvuky? mrkni do C:\WINDOWS\Media...protože se mi nezdá že by Ti nešly přehrát wavy a ostatní zvuky by šly. I zmizení ikonky je divné. Osobně bych zkusil obnovit systém před hrátky s kodeky.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Kdyz dam prochazet, u te volby tech zvuku, tak tam se mi vsechny zobrazi. A kdyz ho otevru ve winampu tak jde v poho prehrat. :/

Jeste jsem zjistil, ze mi nejde zvuk u videi jako youtube,googlevideo.. a nejde ovladani hlasitosti na boku notebooku :/

Napsal jsem na HP support tak snad neco vymysli.

Jinak restore nepujde protoze ho mam vypnuty. teda ted uz ne
    Naposledy upravil TomZ; 23.08.2006 v 10:26.

Nevím sice co Ti odpoví, ale já bych v tomto případě přeinstaloval dodané ovladače k zvukovce...patrně půjde o on-board řešení, tudíž by se měly vyskytovat na cd k základní desce. Pokud máš jen recovery cd, tak stahuj ze stránek hp.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Mno poslali mi service pack novych ovladacu, co jsem na netu nenasel. Problem je ze na konci instalace tech ovladacu to napise Failure. Takze se to nedari.

Problem je ze mam recovary cds, pak cd s WinXP, dokumentaci a nejaky SW. Takze asi nekdy casem az se mi bude chtit reinstallnu wokna. Jine reseni nevidim.

Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Věk
    50
    Vliv
    279

Citace Původně odeslal TomZ Zobrazit příspěvek
    Mno poslali mi service pack novych ovladacu, co jsem na netu nenasel. Problem je ze na konci instalace tech ovladacu to napise Failure. Takze se to nedari.

Problem je ze mam recovary cds, pak cd s WinXP, dokumentaci a nejaky SW. Takze asi nekdy casem az se mi bude chtit reinstallnu wokna. Jine reseni nevidim.
    A je opravdu potřeba řešit Win zvuky, když ti fungují všechny ostatní?
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

Mno jeste nefacha ovladani hlasitosti na strane notebooku a taky zvu u videi ala googlevideu,youtube. a to uz me stve.. ty normalni zvuky to bych prekous..

No uz sem zkusil asi vse, takze uz se tim nestresuju..

A co třeba fce win xp "obnovení systému" ? Vrátit se do doby kdy Ti to šlapalo. Já osobně bych ještě doporušil mrknout do správce zařízení, odebraz zvukovou kartu, poté aktualizovat seznam zařízení, a novému zařízení nastavit "vlastní" aktualizovaný ovladač z internetu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. HELP - mizerná komunikace mezi Win XP a Win 200x Server
    Založil koumes74 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.08.2004, 21:36
  2. Oddíl zmizel ve Win, ale je v Lin?
    Založil Skodik v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 08.10.2003, 07:22
  3. Nejdou nainstalovat nforce drivers na WIN 98SE
    Založil Pers v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 7