Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)

Asi na to kalsu, protoze prutok je stejne vetsinou konstantni. Nebo se pletu? Nebo si dam do expanzky vodorovne trubku a na protejsi stene si nakreslim stupnici jak je popsanu v odkazu vyse.

Citace Původně odeslal Dr4k3 Zobrazit příspěvek
    Jenom to musím dnes večer ještě celé dotěsnit, protože mi to místama přisává vzduch... ale to stačí jenom zakápnout sekunďákem rozhraní hadice-trubka (nepoužívám regulerní fitinky, takže to občas netěsní úplně ok..)
    A jakou mas hadici a trubku? Ja mam 10/14 PVC a trubku 12 a celkem to drzi a to jsem to jeste ani poradne nenasadil.
    I pes ma svuj den .... a dnes je ten den a já jsem ten pes.

Standardní Re: DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)

Citace Původně odeslal Iguaner Zobrazit příspěvek
    A jakou mas hadici a trubku? Ja mam 10/14 PVC a trubku 12 a celkem to drzi a to jsem to jeste ani poradne nenasadil.
    to samé, ale když je to nasunuté jenom 1cm a ta trubka je lehce zdeformovaná od kleští atp. tak to netěsní dokonale. Asi před rokem jsem koupil takové plastové kolínko s normálníma zubama pro dokonalé utěsnění navlečené hadice, drží krásně, akorát ho mezitím přestali v hornbachu prodávat. Navíc z různých lepených výměníků vedu tuhle hliníkovou trubičku.
    Mimochodem stahovací páska nepomůže.
    skype drake.cz

Je to sice oftopic, ale tak si kup redukci trubka <-> zavit G1/4 (G1/2) a fitinku. Ale to se musi pajet.
    I pes ma svuj den .... a dnes je ten den a já jsem ten pes.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání