Stihnout to,tak Ti poradim docela kvalitni novinku. Zkus se jen tak kouknout na www.orava.info
Stihnout to,tak Ti poradim docela kvalitni novinku. Zkus se jen tak kouknout na www.orava.info
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
problem je, ze uplne stejne vypadajici prehravace od podobne "znamych" vyrobcu daji tak spis kolem 5h, coz je zatracene malo...
btw, ani samotnej iPod nema kdovijak skvelou vydrz - a to je podstatne drazsi
to ne no, iRiver je iRiver....ale ono spis jde o to,jestli clovek chce utratit hafo penez za "skoro stejnou kvalitu" vsecko se to stejne montuje tamhle u rozsypanych cajicku a pak se na to nalepi znacka a ta to prodava...nebo si koupi rovnou "zname" vyrobce a bude ho hrat pocit,ze usetril aspon 50%. Ja sem ten druhej pripad
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
jj...o tech Sandisk jsem toho slysel hodne...asi jeste poradne rozmyslim nez do neceho pujdu nepujdu...ono uz me ten Advent z EW za rovnou ticku prestava docela hrat a taky bavit...no co bych chtel cca 2 roky zpet to byla taky bomba...
CD/mp3 iRiver jsem teď reklamoval a v mých očích už to je pouze předražená značka, kvalita zpracování je u nich IMHO nemálo kolísavá - známej má dva a půl roku Roadstar CD/mp3 a já se nad jeho "strojem" poškleboval. Faktem je, že jeho stroj stále bez problémů funguje, zatímco můj občas nechtěl papat některá média a svůj život ukončil neslavně - jednou prostě nešel zapnout. (Podotýkám, že jsem klidný člověk a k elektronice se chovám IMHO velmi šetrně, alespoň dle uživatelů, kteří se chlubí, kolikrát svůj telefon/palm/mp3 player shodili ze stolu atp.)
Takže značky a "značky", třeba u vypalovaček se taky kvalita poměrně rychle přelévá a značky, nad kterými by před pár lety ohrnula nos i naše účetní, patří teď ke špičce.
E2160
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)