Výsledky 1 až 25 z 434

Téma: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jaky sluchatka? (cca 2.500,-)

teraz som sa na jednom fore docital ze aj SB X-fi prevzorkovava 44,1kHz signal na 48kHz
    JE TO PRAVDA? lebo ja som si myslel (cital) ze prave X-fi to uz nerobi a je na tom so zvukom pre musis ovela lepsie a "moze sa uz porovnavat" s kartami ktore su urcene len pre musis (m-audio, juli ......) a teda uz aj hraci (ked ze SB je najlepsia volba pre hry (za dobru cenu) mozu mat kvalitnu music na svojom PC
    Naposledy upravil alizeeboy; 19.08.2006 v 01:45.

Citace Původně odeslal alizeeboy Zobrazit příspěvek
    teraz som sa na jednom fore docital ze aj SB X-fi prevzorkovava 44,1kHz signal na 48kHz
    JE TO PRAVDA? lebo ja som si myslel (cital) ze prave X-fi to uz nerobi a je na tom so zvukom pre musis ovela lepsie a "moze sa uz porovnavat" s kartami ktore su urcene len pre musis (m-audio, juli ......) a teda uz aj hraci (ked ze SB je najlepsia volba pre hry (za dobru cenu) mozu mat kvalitnu music na svojom PC
    Je to pravda, kazda SB od Live vyse prevzorkovava signal na 48kHz (vyjimkou je prehravani DVD-Audio, kde se u Live/Audigy obchazi DSP, u X-Fi se DSP prepne do specialniho modu, signal o frekvenci napr. 96kHz je zpracovavan paralelne - viz. spousta recenzi na X-Fi i na ceskych serverech).
    U X-Fi sou ale prevzorkovavaci algoritmy na daleko vyssi urovni nez u Live/Audigy, proto uz neni tak potreba SSRC.
    X-Fi se myslim s kartamy urcenymi primarne na kvalitni audio uplne srovnavat neda, prece jenom je to komplikovana zvukovka, urcena spise pro hrace. Signal prochazi pres DSP, kde je prevzorkovavan, a uz to ma nablahy vliv na kvalitu. Taktez analogova obvody, sic pouzivaji kvalitni soucastky, nejsou navrzeny optimalne.
    Ale jak to v realu zni, by mohl vedet uberguru - jak na to byla X-Fi ve srovnani napr. s tou Emu co mas ted?
    Naposledy upravil Caleb; 19.08.2006 v 09:18.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

xfi...nebudu resit vzorkovani, ale vysledny vliv na zvuk...xfi plossi nekonkretnejsi zvuk nerikam ze spatny ale to co jmenuji dale je proste pro mne lepsi. M-audio, terratec a spol envy...jasne zvonive vysky + konkretni stredy...emu je proti tomu celkove vyvazena konkretni na vsech frekvencich a s prostorem. Nepamatuji si uz ovladaci panel xfi zcela jasne, ale neco mi rika, ze ASIO mod..tzn. audiocreation by vyresil s ASIO pluginem do foobaru nebo winampu problem resamplovani..doporucuji se jeste porozhlednout po googlim svete ale cekal bych ze ASIO pojede i v xfi nejprimejsi cestou.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?
    Založil Rob v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 365
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 15:03
  2. Sluchátka Speedlink Medusa 5.1 zkušenosti:
    Založil jfk v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 24.05.2004, 12:03
  3. Jaky HW na postaveni teto WIFI site?
    Založil JiM v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.05.2004, 07:07
  4. Jaký poštovní server pro cca 8 uživatelů.....
    Založil DAFER v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.03.2003, 14:34
  5. Vystup na sluchatka na predni strane bedny...
    Založil Umbro v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 30.11.2002, 15:47

Pravidla přispívání