Ked ofukujem moju grafku tak dole si mozte precitat ze mi ide v pohode s nechutne pomalymi 4.0ns pametami na 312\600 a neviem, narast vykonu asi 1percento mozno ked zvysim pamete z uplne no problem 587 na 600, ale tie textury dako sa mi zda ze prechadzaju plynulejsie, ked taktnem o 13mhz pamete na 600, aj ked ukazuje rovnaky framerate,, to ma trosicku prekvapuje, alebo uz mi z toho pretaktovavania magori(fill rate narastie tiez nepatrne).
Nezabudnite ako ja mam komp pod nohami v dobre vetranej velkej casti stola, najlepsie mimo stola alebo nad stolom, otvorena skrina, potom aj ofukovanie dvojventilatorom nad grafkou, a este nemam pasivy na pametiach, lebo som sa nahlil , zaplatil som vela, za prvu ti4200 128mb co bola v cenniku ako nahle isla z cenovej hladiny ultra na hladinu vysoka cena, som kupoval. Ked dam pasivy mam po zaruke, mam dilemu dat ich tam alebo nie, radsi asi nie aspon rok, ked mi potom sa pokazi grafka a nevyreklamujem tak uz bude mat chabu hodnotu, a nebude ma to trapit.
Teraz by som urcite bral taky Leadtek ti4400 alebo Gainward ti4400, mozno aj inu4400 ale tie fakt idu taktnut najlepsie, nesetrite na tom, par korun, v novych hrach to bude vydiet aj ked o 5 percent potesi to![]()
Gainward ide kludne okolo 700mhz pamete.![]()

Odpověď s citací