Mno ja bych nezabihal do extremu - tim routerem se mysli prevazne zarizeni, ktere bude routovat konektivitu - ne domaci LAN. jenomze pak se zase najdou (bez urazky) experti jako vy, kteri tvrdi, ze na tom net nemaji... Nase jednani ma vice logickych duvodu. Mezi nama 50Kc mesicne mi neprijde jako horentni suma. Navic pokud ma nekdo doma 2 PC vetsinou (ano jsou vyjimky - domaci pocitac a pracovni notebook) k tomu ma duvod - tj. pouzivaji ho 2 uzivatele. V opacnem pripade se motame v zacarovanem kruhu (nedostatecna konektivita =vymena zarizeni, vetsi FUP... a hlavne to vsechno stoji cas ==> penize)
Cili mi chcete rict, ze kdyz pres vas pripojim svoji firmu, kde mam 20 PC tak budu za uslyntanych 128/128 (priklad) platit 300+20*50= 1300 ? ta kto je ovsem mega lol. A jeste ani nebudu mit svoji verejnou IP a switch mi asi taky nezaplatite. A jeste vubec nemluvim o bezpecnostnich rizicich takoveho pripojeni bez firewallu a nemoznosti kontrolovat mnou zakoupenou konektivitu. Opravdu to mate dobre vymyslene.