Citace Původně odeslal hodza
Vykam si krajne nerad
napodobne...

a prispevek jsem nasel stryckem Googlem (zcela nahodne).
zajimave...

Mno ja bych nezabihal do extremu - tim routerem se mysli prevazne zarizeni, ktere bude routovat konektivitu - ne domaci LAN. jenomze pak se zase najdou (bez urazky) experti jako vy, kteri tvrdi, ze na tom net nemaji...
ten konec sem nejak nepochopil

Nase jednani ma vice logickych duvodu.
ano? a jakych?

Mezi nama 50Kc mesicne mi neprijde jako horentni suma.
50 kc za nic je u me vzdy horentni suma

Navic pokud ma nekdo doma 2 PC vetsinou (ano jsou vyjimky - domaci pocitac a pracovni notebook) k tomu ma duvod - tj. pouzivaji ho 2 uzivatele.
v dane domacnosti sou 2 pocitace a pouziva je 5 uzivatelu... nekteri uzivatele ovsem vyuzivaji obe pc zaroven a hlavne na jednom pc sou windows ktere sou v urcitych ohledech (hlavne co se tyce bezpecnosti a kontroly) naprosto nepouzitelne...

V opacnem pripade se motame v zacarovanem kruhu (nedostatecna konektivita = vymena zarizeni, vetsi FUP... a hlavne to vsechno stoji cas ==> penize)
nechapu

Ano router sice poskytuje, ale ve smlouve stejne mate, ze inet je pro jeden PC a nesmi se to preprodavat (alespon tak jsem to mel ja v posledni smlouve od CT)
router muzes plne obsadit a dokonce tam maji primo napsane ze to muzes poskytovat i nekomu jinemu (ted nemyslim preprodavani) jen o tom chteji vedet... btw o nejake preprodavani mi vubec nejde...

U me to v praxi znamena 100% s tim, ze "nikdy nerikej nikdy". Zatim se bohudik nikomu nepovedlo nainstalovat 2 stejne PC (ani mirrorem) aby udelali stejny fingerprint memu Radiusu (a myslim si ze to neni ani mozne). Detekce NATu je pak uz jen pro kontrolu (jak rika Dr. Uzel - pasek a ksandy )
v tomhle se zatim prilis neorientuju takze bod pro tebe ale tohle tema je uz spis takovy "bonus"

Zoufaly vykrik do tmy mi to prijde od Vas - presne tuto argumentaci jsem cekal, ale nakonec jsem do prispevku nic nepsal. Z principu je pro me neprijatelne, pokud nekdo bez patricneho souhlasu zacne zverejnovat komunikaci. Pokud jste mel touhu Vasi komunikaci zverejnit, mohl jste se klidne zeptat, zda-li s tim dotycny souhlasi. V lepsim pripade jste mohl primo pouzit verejne forum k tomu urcene.
jak uz sem napsal podle me to nebylo nic spatneho... taky sem to mohl "prevypravet" ale tohle se mi zdalo vhodnejsi

jake forum?

tucnak@bsd:~# cat /home/tucnak/kde/icq/prefs/contact.list | wc -l
854

...je to docela mozne...
pokud si dobre vzpominam slo o olomoucke czfree...