i kdyz by me zajimalo jak resp. od koho ste se dozvedel o tomto tematu na tomto foru (btw vadilo by vam kdybych vam tykal? vykani se na tomto foru moc nenosi ale pokud na tom trvate...)
Vykam si krajne nerad a prispevek jsem nasel stryckem Googlem (zcela nahodne).

aha takze pokud budu mit pripojene jedno pc ktere bude zaroven routerem ktery nemohu mit pripojen... takze si vlastne nemuzu pripojit ani to pc a tim padem asi nic no tak to je bomba!
Mno ja bych nezabihal do extremu - tim routerem se mysli prevazne zarizeni, ktere bude routovat konektivitu - ne domaci LAN. jenomze pak se zase najdou (bez urazky) experti jako vy, kteri tvrdi, ze na tom net nemaji... Nase jednani ma vice logickych duvodu. Mezi nama 50Kc mesicne mi neprijde jako horentni suma. Navic pokud ma nekdo doma 2 PC vetsinou (ano jsou vyjimky - domaci pocitac a pracovni notebook) k tomu ma duvod - tj. pouzivaji ho 2 uzivatele. V opacnem pripade se motame v zacarovanem kruhu (nedostatecna konektivita =vymena zarizeni, vetsi FUP... a hlavne to vsechno stoji cas ==> penize)

muzete mi prosim vas rict jediny rozumny duvod proc bych si nemohl pripojit router?
viz vyse

napr. telekom (ted uz vlastne telefonica o2) takovato zarizeni primo nabizi v samoinstalacnich baliccich... a muj domaci provider s tim tez nema problemy stejne jako spousta dalsich...
Ano router sice poskytuje, ale ve smlouve stejne mate, ze inet je pro jeden PC a nesmi se to preprodavat (alespon tak jsem to mel ja v posledni smlouve od CT)

aha takze opet jen temer coz znamena ze v praxi to muze byt klidne jen nakych 90%...
U me to v praxi znamena 100% s tim, ze "nikdy nerikej nikdy". Zatim se bohudik nikomu nepovedlo nainstalovat 2 stejne PC (ani mirrorem) aby udelali stejny fingerprint memu Radiusu (a myslim si ze to neni ani mozne). Detekce NATu je pak uz jen pro kontrolu (jak rika Dr. Uzel - pasek a ksandy )

zjistovani informaci ktere byste jiste poskytli kazdemu podle me neni soukroma komunikace... pokud bychom se bavili o tom kolik ma pan reditel milenek tak to pak jo ale takhle sorry to neberu a pripada mi to jako trosku zoufaly vykrik do tmy i kdyz k tomu zoufani neni duvod ale to je asi hodne subjektivni
Zoufaly vykrik do tmy mi to prijde od Vas - presne tuto argumentaci jsem cekal, ale nakonec jsem do prispevku nic nepsal. Z principu je pro me neprijatelne, pokud nekdo bez patricneho souhlasu zacne zverejnovat komunikaci. Pokud jste mel touhu Vasi komunikaci zverejnit, mohl jste se klidne zeptat, zda-li s tim dotycny souhlasi. V lepsim pripade jste mohl primo pouzit verejne forum k tomu urcene.

a jeste neco... nepotkali sme se uz nahodou na icq?
tucnak@bsd:~# cat /home/tucnak/kde/icq/prefs/contact.list | wc -l
854

...je to docela mozne...