Tak už je u mě doma taky jeden tento kousek. Hned po zapojení mě překvapil jeho jemný, ale pro mě nepříjemný zvuk "ložisek". Jako kdybych z velké vzdálenosti slyšel točit se nějaký kotouč. Co se týče zvuku hlaviček při načítání jsem spokojený. Něco jako moje předchozí 160ka... tiché bzučení, ne jako u předchozích SATA disků kde seek klepal celou skříní. Nepříjemný zvuk je ale pro mě vynahrazen hned při prvním zpuštění BitComet který okamžitě bez keců (pomalé chrastění) naběhl. I zpuštění TtCommanderu a první průjezd mým dlouhým adresářem se stovkami dalších adresářů s MP3 byl velmi pozoruhodný....svižný. Na disk jsem nahrál klon mého nynějšího disku Seagate ATA 160Gb 8mb. Windows jsem ponechal a jsou dost "zaneřáděné" ale i na jejich náběhu je znát, že sem si s 320kou znatelně polepšil. ATA disk jsem provozoval pres SATA redukci. Až disk namontuji do WB a zabalím do molitanu, snad zvuk neuslyším a tím nebudu moct disku nic vyčíst. Diagnostické testy jsem neprováděl, tech je plný net. Po této zkušenosti brzy dostane 320ka i bratříčka....do RAID 0, jsem na to vysoce zvědavý.