Výsledky 1 až 25 z 56

Téma: Koupě nového PC

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Koupě nového PC

Citace Původně odeslal ttkk
    Ještě mi prosim vás zkontrolujte, jestli se ty komponenty nebudou hádat, zkrátka aby ten komp běhal spolehlivě, aby se to nesekalo... Zkusim to složit sám, ale nevim nevim, celkem z toho mám strach

Ještě s tim chladičem a procákem, co to vlastně znamená "Box".?

Myslíte, že budu potřeboval chladič?

Teď jsem si vlastně uvědomil, že ten Radeon se mi hádal s deskou, proto možná šel černobíle na TV...
    ZE skladani kompu nemusis mit strach ,stary celorony sem zacal skladat jako zak 2tridy na ZS, jestli si mel nekdy lego pude to samo jen opatrne s nasazovanim chladice a jestli nechces aby se to sekalo a padalo doporucuju linux(si ale segra nezapari) box znamena ze je tam chladic ,dle vyrobce "optimalni" (box=krabice). Dneska se komponenty vetsinou nehadaj to spis ovladace a to jen vymecne
    Gigabyte Intel H97-HD3, Intel Core i5-4690, Gelid Solution Tranquillo, Corsair 2x4GB DDR3 1600 MHz CL7, MSI R9 285 2GD5T OC, SSD 120Gb Intel 330,HDD 320Gb+750Gb+1Tb+1,5Tb,Lite-On LH-20A1S,LCD HP LP2475w, X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro, M-Audio BX 5-A Deluxe,Antec Nine Hundred

Konečně na to taky někdo odpověděl. Díky

Jde mi jen o to, abych k sobě nekombinoval nesmysly...

Stavby PC neni treba se bat a dodavatel Ti jej muze i postavit, mozna i zdarma.
    CPU: Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz | Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 | RAM: A-Data 2x2GB DDR II 800MHz Extreme Edition | VGA: GigaByte Radeon HD3870 GV-RX387512H 512MB | Sound: SB Creative Labs X-Fi Xtreme Music | HDD: Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATA II | PSU: CORSAIR HX520 | Case: Eurocase 8830

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Prishlasovani k jinemu PC pod WinXP Pro
    Založil ms v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.01.2005, 08:33
  2. konzultace sestavy PC
    Založil Jiří v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 05.03.2003, 19:14
  3. Koupe noveho procesoru - Athlon XP1700+ nebo Athlon XP2000+
    Založil Anonymous v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 15