Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Problem s pristupem na Internet

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Problem s pristupem na Internet

Citace Původně odeslal Jezevec
    No, obavam se, ze tvuj problem je v tutom:

Výchozí brána . . . . . . . . . . : 192.168.107.2
    Servery DNS . . . . . . . . . . . : 212.24.128.2

Na PC1 ti bezi NAT/maskarada ? pokud ne, je dost nepravdepodobny ze ti to bude fungovat. Ale vzhledem k tomu, ze tvuj pripojovatel pouziva privatni rozsah (fujtabl, pokud to neni komunitni sit), tak si mu rekni, at ti da jeste nakej rozsah IP, pak ti to pujde i bez prekladu u tebe.
    Na sdileni pripojeni pouzivam Sdileni Internetu, ktere je uz defaultne v XP. Pokud vim, tak by to jako jednoduchy NAT melo fungovat. Navic na druhem PC vidim v sitovych pripojenich Internetovou branu, ktera pise, ze je funkcni. Statistika odeslanych i prijatych paketu se shoduje s mym pripojenim do Internetu, tudiz z toho soudim, ze by to opravdu melo byt ono sitove rozhrani, ktere pouziva PCI sitovka.
    Porad mi ale vrta hlavou, proc se na google.com dostanu a na jine stranky ne?
    Barton 2600+ (2,3GHz - Vcore 1,75V), Soltek SL75FRN2-RL, MSI NX6600GT, WD 20GB + WD 1600JB SATA, 2*512MB 400 CL3 A-Data + 256MB 400 CL3 Hynix

Nepoznám z toho výpisu, zda mu na serveru běží DNS. Jestli víš jak to poznat, tak to napiš (zajímá mne to). U mne doma to totiž takto funguje (akorát mám win2k). Konečně, zkusit přenastavit DNS lze vždy, stojí to jen trochu času.

Podobný problém (kdy funguje pouze domovská stránka a nic víc) jsem zažil u kamaráda s dial-upem. Připojoval se tuším na seznam a ten prodal své služby někomu jinému a než jsem to zjistil, uběhlo docela dost času
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Chmm, mno s M$ mam jen ty nejhorsi zkusenosti, jelikoz to nekdy chodi, nekdy ne, veskera diagnostika je nanic ...

Zkus ping na ruzny IP v ruznych sitich a nasledne totez na jmena. Pak se jeste podivej do hosts (je to v \WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts ), mozna tam mas googla napsanyho ani o tom nevis . No a pokud te nebavi den co den resit podivny chovani, sezen si nekde klidne starsi verzi kerio winroute. Pro dve PC + 1 router je/bylo zadara.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Takze po nekonecnych utrapach se mi to povedlo rozchodit...vypada to, ze problem byl jiz primo nekde v systemu, pomohl mi totiz az reinstall. Pri naprosto identickem nastaveni jak hostujiciho PC, tak klienta nyni beha vse jak ma.
    Barton 2600+ (2,3GHz - Vcore 1,75V), Soltek SL75FRN2-RL, MSI NX6600GT, WD 20GB + WD 1600JB SATA, 2*512MB 400 CL3 A-Data + 256MB 400 CL3 Hynix

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. NVIDIA - Biosy a flashovani
    Založil Masster v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 491
    Poslední příspěvek: 22.03.2013, 02:05
  2. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40
  3. /home na jinem disku - problem s pristupem
    Založil Apokeus v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 12