Citace Původně odeslal fr33k
Nejsem z CC, neznam tamejsi pomery, ale rekl bych, ze jsi hodne naivni, kdyz si myslis, ze Te bude za basu piv nekdo uprednostnovat v takove nesehnatelne polozce. Nic ve zlem .o)
Tyhle NECy by mely dorazit do CR 29. 5., coz je termin jako terminy predesle - uplne na h*vno, nic nerikajici. Muzeme se jenom modlit .o)

Jinak pokud ma cenu k tomu Samsungu jeste neco dodavat (vzhledem k tomu, ze jsi objednal Neca), tak si vsimni, ze v CC je dodaci lhuta neznama, tak aby to nebylo z blata do louze .o) Nemaji jej skladem ani na nej-ceny.cz, kde je o tisicovku levneji (http://lcd.nej-ceny.cz/21444/21-lcd-...i-silver.html).
Naivní? To si nemyslím. Je to právě o těch poměrech mezi mnou a CC, které neznáš a jsou úplně někde jinde, takže si laskavě o mě nedělej názory, když o tom nic nevíš a nic ti po tom ani není. Tady nejde o upřednostňování nebo jestli je to sehnatelný či ne, ale spíš legraci a hlavně poděkování za jisté služby v minulosti.
A jinak podle mých informací by měli dorazit 26.5., ale jak jsi aspoň správně naznačil, je to nic neříkající.

Jinak NECa mi jedna firma potvrdila na úterý, kde by měli mít pár kusů. Už ho mám rezervovanej v případě, že CC ho v podobné době nesežene.