Mel jsem, nebo spis jeste mam CMI 8738 a jelikoz mi neumerne zatezovala procak, koupil jsem Audigy. To se spravilo - driv treba nehratelna (tak 18 fps) mise ve Spearheadu je ted v poho. ALE - na druhou stranu tu mam problemy s:
1. Subwoofer -
Jo, v sourround mixeru mam zakstrle bass redirection, presto i kdyz dam na ovladacich primo na reprech (Genius 5.1 Value, ale zbyl z toho jen central a prave ten woofer, satelity jsou jine) hlasitost subwooferu naplno, nejde to poznat. Predtim s CMI to poznali i sousedi a jejich skleneny majetek do vsech svetovych stran. Taky jsem u CMI vzdycky na ten kabel od subru/centralu zapojoval jeste takovy mezikablik, ktery zesilil vystupni signal - kdyz to udelam ted tak mi subr nejede vubec.
2. oblibene tema - AC3 -
To co se mi podarilo s CMI, s audigy nelze. Mam ten rusky kodek 0.63b, a treba v WMP jede zvuk jak ma (tady ale proste nejde prepnout prehravani na cely screen, ta volba je zasedla). Ve winampu 3 taky zvuk jede jak ma, ale pro zmenu maji herci modre xichty a okolni krajina je hneda. V BSplayeru nejede zvuk vubecV properities nabidka nastaveni AC3 uplne chybi.
Pomozte prosim, uvalil jsem za to posledni prachy tak chci aby to slapalo v poho.
Ovladace mam 5.12.252 WDM