připojení je OK nepada a brouzdani po netu je taky OK jen proste neco blokuje uplne stazeni souboru na HDD.... na velikosti nezalezi...
Divne je, ze pred samotnou instalaci leg. windows to fungovalo naprosto OK![]()
připojení je OK nepada a brouzdani po netu je taky OK jen proste neco blokuje uplne stazeni souboru na HDD.... na velikosti nezalezi...
Divne je, ze pred samotnou instalaci leg. windows to fungovalo naprosto OK![]()
MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W
hmm a neinstaloval si třeba nové ovladače k síťové kartě? Případně máš ty nejnovější? Zkusil bych taky prohlídnout systém security task managerem nebo proces explorerem nebo něčím podobným.
The Cake is a SPY!
k síťové kartěPůvodně odeslal Gregy
?
co ta s tím má co společného?
mám tam analog. modem přes USB....
ale vzal jsem si to na adsl přípojku a tam je to ok tzn. přeci jen je chyba někde v tom modemuikdyž nechápu jakto že připojení nepadá a je stále funkční...... pro jistotu jsem dal prič i nortona protože me nechtěl pustit ani to adsl
![]()
buhežel na tom pc je ještě jeden problém a to že při instalaci hry SIMS 2 mi to ignoruje 2CD.... přitom je v pořádku.... o tom ale píšu už ve hrách takže kdyby někdo prosím věděl.....poraďte prosím
MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W
Bozicku promin.....ja sem cet zaroven jinej prispevek a nejak sem si vsugeroval ze mas kabelovej![]()
The Cake is a SPY!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)