podle me je serie velice povedena, ale nektery fotky se mi precejenom libi vic
-prvni jsem jiz komentoval - ta se mi moc libi - kompozici a hlavne pohledem dravce
-druha (Čekání) je taky pekna, ale asi by se mi libila vic s vetsi DOF, aby byly ostre obe oci nebo alespon ty pirka mezi nima. Nejvic me ale dostava ten pohled do uplne temnejch oci, tim mi ta fotka i neco sdeluje. Proste takova tajemnost nocniho zivota sov
-u treti je skoda, ze tam ten ptak trosku splyva. Vidim, ze si se snazil zvyraznit ho ubranim sytosti pozadi, ale pro je to je bohuzel malo... proti obloze by to bylo imho dokonaly. Jinak zachyceni pohybu je suprovy
-ctvrta se mi libi nejmene. Jednak se mi moc nelibi ten sum a pak ten ptak nema moc detailu. Umysl byl asi zachytit to takhle, jak dravec utoci, obet sotva staci poznat kdoze na ni utoci a hned utika do bezpeci, ale tahle mi proste nesedi
-pata je naopak dokonala. Ma perfektni atmosferu, jde z ni strach a to se mi strasne libi. Navic ty dalsi supi, jak se sletavaji v pozadi - parada
a ohledne toho rozhodnuti stahnout se do ustrani a tudiz delsi cas nepublikovat sve fotky...no, byla by to vecna skoda, protoze Tve fotky uroven teto sekce velmi zvysuji, maji sve kouzlo. Ja osobne bych byl moc rad, kdyby si to cele jeste prehodnotil a postoval sem dal, protoze si myslim, ze Tva tvorba je prinosem nejenom pro me, ale i pro ostatni...

Odpověď s citací