Ufff to je fotek za par dnu...

Ted budu asi dost kritickej, ale musim to napsat. Je to psany klidne, pomalu, se smutnym vyrazem.
V posledni dobe si nas zahrnul obrovskym mnozstvim fotek. Je to ted jakysi trend tohoto fora. Ale vsechny ty fotky z Parize mi uz prijdou STEJNE, pekne ale stejne. Tvorene podle jedne sablony. Myslim si, ze by bylo lepsi, kdybys z nich zverejnil max cca tri. Mozna i to je moc. Stejne tak i ty jesterky (ktere se mi libi viz nize). To je muj nazor, s kterym muzete a nemusite souhlasit. Ale urcite plati, ze mene je nekdy vice.

A ted ty fotky.
lampa : Prvni ceho jsem si vsiml, ze ta lampa zakrejva celou tu budou, je s ni rovnobezna a je i stejne vysoka...
mrakodrapy: Uz asi bylo receno vse. Pekna uprava od Theedgeho a pekne i okopirovane
kacer: Libi, konecne zmena. Zda se mi to povedene.
jesterky: 1. Takova rozriznuta, jakoby tam byly dve. 2. Jenom mrknout Libi
jesterky2: 1. Moc mne neoslovila. Zda se mi nejaka neostra. 2. Libi. Pro mne to ma takovou spokojenou naladu. Jako by rikala: "Ahoj Skodiku"
fontana: Ta se fakt mi libi. Ten ramecek tam nesedi. Vim ze si to chtel zkusit jako Pocket, ale ... Po uprave pekne (na me ale moc kontrastu) 2.Le Louvre Opet se mi zda, ze ta pyramida zakryva neco dulezityho 3. "Dvě věže", Libi.
muzeum: 1. Svetlo se mi libi a jsem pro BW 2. Sochy a lidé. V barve asi lepsi, ale souhlasim, ze to neni ono. Z meho pohledu, jsou vsechny ty sochy v pohybu. U tech lidi ale neni tak vyrazny...