Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: ASUS P2B-LS a redukce slot1/FCPGA + coppr -> nejede

Standardní ASUS P2B-LS a redukce slot1/FCPGA + coppr -> nejede

Ahoj, mam problem Mam ASUS P2B-LS rev. 1.02, flashnul jsem ji na nejnovejsi oficialni bios 1014Beta003 aby zrala i copperminy. Jenze proste pres FCPGA redukci v ni nic nejede. Zkousel jsem 2 redukce, 4 procaky (celerony + ruzny napeti od defaultu do 1,9V) a nic, nepostne, nepipne. Ted tam bez problemu frci slotova 500 MHz P III katmai, ale stejne by me zajimalo, jestli nekdo s timhle nema zkusenost...
    Naposledy upravil ICE; 13.04.2006 v 23:47. Důvod: uprava nadpisu aby byl vystiznejsi...

Standardní Re: ASUS P2B-LS a redukce slot1/FCPGA + coppr -> nejede

zadna napad?

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

1. Please check your motherboard's PCB version. The PCB revision is printed on the board under the model name, such as ASUS P2B-LS REV.1.04. "ASUS P2B-LS" is the model name, "REV.1.04" is the PCB version. You can also refer to the following URL for "How to find motherboard product Revision Number?" http://www.asus.com.tw/inside/product_revno.htm 2. Please refer to the attached picture for the Coppermine CPU supported list and the max CPU support for your reference. Please note that P2B series only support 100MHz FSB, so please don't install 133MHZ FSB CPU on it. You may also refer to the following URL for more information: http://www.asus.com.tw/inside/Techref/Coppermine.htm . Some motherboards need Bar code for final identification. The Bar code is often sticked on the ISA slot or any other connectors, on the sticker it printed the number such as 010102-M6PB65-A02-00371. Please send it with the motherboard model name and PCB Revision to us to identify whether your board support Coppermine CPU.

...tot citace ze stránek ASUSu ... asi je tam hlavně trabl s detekcí Vcore cpu

tady jeden případ jak tam nacpal Celera 900 http://www.epinions.com/content_2075435140

Unhappy Re: ASUS P2B-LS a redukce slot1/FCPGA + coppr -> nejede

Mam stejnou revizi jak ten typek 1.02. natvdrdo nastavit voltaz na 1,8V na redukci jsem zkousel... i 1,9V pro jistotu (imho s tim ten typek neudelal nic jinyho). Ty odkazy na web asusu mi nejedou (prekopirovat jsem zkousel).

na druhy P2B-S rev 1.04 nejnovejsi BIOS mi jede v upraveny redukci normalne tulen...

aha...ale tady pisou podporu az od revize 1.04
    http://support.asus.com/cpusupport/c...Language=en-us
    Naposledy upravil ICE; 18.04.2006 v 20:39.

Věk
    52
    Vliv
    312

..a co máš nastavený na desce? nevím jestli jde na tomhle modelu nastavit voltáž, ale bud bych zkusil všecko na auto, nebo natvrdo jako by tam byla slot P3, problém muže být i s redukcí, některé choděj, jiné ne... na lepších redukcích bejvá mimo v core i jumper na coppermine a fsb, pohrál bych si i s tim.

redukce je asuska a ma moznost nastaveni voltaze, nechal jsem na ni 1,8V (pokusy: 1,9V, default, omylem prehozene jumpery - odpalil sem jednoho celera). FSB jsem nechal 66 a na nasobici nezalezelo, protoze je stejne zamklej, tak tam zustala nejaka 4 nebo tak. Desku jsem prolezl celou a nic vic uz nastavit nemuzu.

az dostanu do ruky nejakou lepsi redukci, tak to jeste zkusim, dik za tip. ale nejspis tam zustane to P III katmai 500 MHz, pac filmy zvlada celkem obstojne a o to slo .

Věk
    52
    Vliv
    312

a zkoušel jsi slotovej copper? asi blbost,to by nemusel vydejchat

kdybych tuhle nesehnatelnou komoditu sehnal, tak bych ji urcite zkusil ... 2V by musel prezit

Věk
    52
    Vliv
    312

mám 850ku, ale myslím že ji nedám z ruky ...ale nižší modely kolem 600 se daj sehnat po bazarech a inzerátech.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ASUS S-ATA/IDE redukce na Abit NF7S
    Založil Sasa v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 14.02.2005, 13:52
  2. Pomoze prosiiiiiiiiim,GF2GTS Inno3D a Asus P2B rev.1,10 :(
    Založil Anonymous v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.11.2003, 08:28
  3. Asus GeForceMX 400 vs. Asus P2B
    Založil Marcelus v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 1