Citace Původně odeslal jan555
Hodně dobré VŠECHNO Jen dvě maličké poznámky - u té druhé mě ty barvy už dost tlučou, nevím, jak by to vypadalo, kdyby byly ty koule míň saturované. Na tom portrétu bych lehce stáhnul tu světlou konturu ucha a ostrý stín na tváři.

Jinak bowling gut, abstrakt jak má být a ten portrét je za mě super, na printu prostě musí fungovat.
diky > s tou druhou este cosi urobim neskor uz asi aj viem co a na portrete sa mi to nechcelo retusovat

Citace Původně odeslal Skodik
Z toho boulingu by se dal udelat nejakej pribeh, par fotek vedle sebe, to by mohlo byt hodne dobry. A jinak pak az ten portret, ale pri zvetseni je to hrozne neostre ci co..., takze nic moc
"neostre ci co" ? nie je to rezave, ale to BW fotky ani nebyvaju + to je na relativne "dlhy cas"

Citace Původně odeslal DOT
me to bohuzel neprijde moc dobre , snad vyjma prvni fotky . sice to nedokazu moc fundovane zhodnotit , ale dle meho jsou v teto sekci lepsi fotky i od "mensich" fotografu
kazdopadne nic ve zlem a hodne stesti do dalsi tvorby .
ja to nehram ako "sutaz" o najlepsiu fotku prezrad mi aspon, preco to nie je moc dobre, aby som vedel ako to na ludi posobi