Theedge: woe!Heh, no dobry no
Tak jo diky, moc snad nebude vadit, kdyz tyto tve variace zaradim k sobe do galerky. Jako fakt se docela stydim, takhle progresne jsem hold nepremyslel
Ale fakt pekny!
Bohuzel k+ ti dat nemohu, ale jinak by jsi ji mel
==================================
A za odmenu ukazu zas neco noveho >:} Jak jsem psal vcera bylo kouzelne pocasi, tak jsem toho vyuzil projel jsem se na kole a vyfotil tu kacenu a pak nejake kozy, muflony a ja nevim co, ale mam snad trosku soudnost, takze si to necham pro sebe, fotky jsou to tak spise humorne, zviratka se fakt pekne usmivala, ale pres drateny plot se nedalo nic moc fotit, takze jsou to dost letecke fotky, protoze jsem si nechtel nechat sezrat fotak a na nejake vzdalenejsi zvire muzu se 3x zoom zapomenout. Ale nakonec dle meho nazoru to nejlepsi jsem nasel az doma na zahradce. Co? No vyhrivali se nam tu jesterky, a nejen to dokonce mi krasne pozovali, opravdu skoro jako ochocene, vsechny fotky z 10-15cm. No dost kecu o nicem, proste jsem zabrousil do oboru, kam casto nebrousim, takze tu mate konecne neco jineho nez architekturu.
Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.
No sak posudte sami, dal jsem sem prvni, ktera se mi libi asi nejvice (hlavne kompozicne, snad se nemylim) a potom ta druha je, takove ktera je z tech dobrych asi nejslabsi, dalsi dvojici fotek dodam pozdeji. Za kazdy komentar budu rad, dik.