Za Cybex:
1) nechceme nic obcházet a tohle máme v nákupním řádu na základě právní analýzy našich právníků.
2) vždy se lze pokusit dohodnout s produkt manažerem daného výrobku, například já klidně povoluji vrátit peníze za příslušenství k digifoto, za kompaktní foťáky i u osobního odběru, řekněme max. do týdne, ale pouze pokud je zboží nevybalené (nejsou stržené ochranné fólie, není rozbaleno příslušenství) nebo nejeví známky používání (klasický případ, nevhodný dar a co teď s ním). Na druhou stranu u osobního odběru určitě nepovolím vrátit prachy za zrcadlovku v hodnotě 50k, kterou prodáme jednou za rok.
3) vložením zboží do košíku a výběrem osobního odběru v kamenné prodejně si u Cybexu zboží rezervujete za příslušnou cenu a v příslušném množství
4) při osobním odběru máte vždy možnost zboží vyzkoušet a případně se rozhodnout, že se vám nelíbí a že ho nechcete koupit

Za mne:
V zákoně je jasně stanoveno, že se musí jednat o nákup zboží za použití prostředků komunikace na dálku. Zákonodárce měl zjevně na mysli ochranu spotřebitele především v případě, kdy někomu přijde zboží poštou/kurýrem a po rozbalení zjistí, že to není to co chtěl. Toto ale můžete zjistit při osobním odběru, tak nevím k čemu chcete nějakou ochrannou lhůtu.

Obdobný případ:
Mám oblíbený obchod, zvednu telefon a zavolám si tam, zda mají nějaký produkt na skladě, kolik stojí. Produkt mají, cena je fajn, tak řeknu prodavači, ať mi tam jeden kousek schová na jméno Vykuk, že se pro to zítra zastavím. Pro zboží si přijdu, prohlédnu si ho, vyzkouším, zaplatím a odejdu.
Použil jsem prostředek komunikace na dálku? Podle mne ano, telefon, e-mail, fax... všechno jsou prostředky komunikace na dálku. Jenže toto prostě není NÁKUP za použití prostředků komunikace na dálku, ale pouhá rezervace zboží, abych do oblíbeného obchodu nemusel chodit jak hňup 10x.