Výsledky 1 až 25 z 77

Téma: bLeSs

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: bLeSs

Citace Původně odeslal Skodik
    Ten kostel:
    je tam spatnej prevod do BW, nikde tam nemas plnou cernou a bilou, navic je to cele do modra, nebo se mi to asi zda uz bych mel jit spat Ta dopravni znacka, to je hrozny. A ani ten motiv me nijak nezaujima.
    no já jsem asi trošu do toho kostela moc zahleděnej ... nechám ho pár dní vychladnout a pak uvidím. Ja vim ta znacka je hnus, ale ono to z namesti vyfotit jinka nejde, protoze deleva nemuzu strom a barak a z prava uz vubec ne, hlavne tam stavaj auta a je tam informacni tabule jak krava
    Citace Původně odeslal Skodik
    Zblunk:
    zajimave, sice to nevypada ani tak jak zblunk, ale jako nejake predmet, co tam pada Ale barvy a odraz hezke, je to zajimave, ovsem zkusil bych to jeste parkrat a poskal si na to az ty kapky jeste vice vyletnou, ono taky zalezi co tam hazis. Ci naopak fotit tesne jak to dopada. Ale pekne.
    Mnoo ono mi to moc neslo , hodu a predmetu co jsme nahazeli s brachou my hokly bylo nezpocet. Mam jednu fotku kde ty kapky jsou pekne a je to do vysky, ale hnul jsem dost s fotkem a je to mazli
    Naposledy upravil bless; 08.04.2006 v 16:00.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání