me se ty posledni dve taky libi. ten led je vylozene povedenej
me se ty posledni dve taky libi. ten led je vylozene povedenej
Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem
DíkyPůvodně odeslal tominek
, co mě to stálo úsilí, málem mi umrzli ruce, nejdřív jsem to držel proti sluníčku...
Ale povím Vám, že jsem si myslel, že focení je úplně o něčem jiném, co si tak pročítám ty věci http://www.fotoroman.cz, tak člověk vidí že to tak není
Jo ten led neni spatnej a u klavesnice bych zvolil mensi clonu=mensi hloubku ostrosti, ale to asi neslo, takze stejnak nic
Jinak procitej dal a uvidis zes se to na fotkach projevi![]()
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
No já to fotil večer...Původně odeslal Skodik
Jinak zkusím opět přihodit něco do placu:
kostel bw, ale trošku jsem ho dl do modra, když se na to teď koukám asi to není moc dobré možná jsem pak hodím bez toho modrého nádechu
Zkoušel jsem vyfotit "žbluňk" posuďte jak se mi to povedlo.
![]()
Ten kostel:
je tam spatnej prevod do BW, nikde tam nemas plnou cernou a bilou, navic je to cele do modra, nebo se mi to asi zda uz bych mel jit spatTa dopravni znacka, to je hrozny. A ani ten motiv me nijak nezaujima.
Zblunk:
zajimave, sice to nevypada ani tak jak zblunk, ale jako nejake predmet, co tam padaAle barvy a odraz hezke, je to zajimave, ovsem zkusil bych to jeste parkrat a poskal si na to az ty kapky jeste vice vyletnou, ono taky zalezi co tam hazis. Ci naopak fotit tesne jak to dopada. Ale pekne.
no já jsem asi trošu do toho kostela moc zahleděnejPůvodně odeslal Skodik
... nechám ho pár dní vychladnout a pak uvidím. Ja vim ta znacka je hnus, ale ono to z namesti vyfotit jinka nejde, protoze deleva nemuzu strom a barak a z prava uz vubec ne, hlavne tam stavaj auta a je tam informacni tabule jak krava
Mnoo ono mi to moc nesloPůvodně odeslal Skodik
, hodu a predmetu co jsme nahazeli s brachou my hokly bylo nezpocet. Mam jednu fotku kde ty kapky jsou pekne a je to do vysky, ale hnul jsem dost s fotkem a je to mazli
![]()
Naposledy upravil bless; 08.04.2006 v 16:00.
No sak pohode, chce to zkouset. A s tou vodou, to ne ze by ti to moc neslo,ale musi se to hodne zkouset az to bude dobre![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)