Výsledky 1 až 25 z 77

Téma: bLeSs

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: bLeSs

Mám takovej detail kusu ledu , tady je to pozadi rozostrene hodne, ale poradne nevim jak jsem to udelal.
    Taky jsem nejak prisel na to ze s tim fotakem se nic neda, jakej byste mi doporucili fotka v cenove relaci okolo 7tis.? Mozna bych prodal nynejsi a koupil si jenej, jestli to tedy ma cenu, protoze vic penez na to nemam...

Tady jsem se na klavesnici pokousel, aby to bylo rozostrene co nejdriv a povedlo se mi to asi na po10té .Ja si nemuzu pomoct, ale cernobile fotky jsou nejlepsi , nejak se tam ztraci ta osklivost.

Talking Re: bLeSs

Nejak jsem jeste zapomel podekovat vsem za hodnoceni . Hlavne tobe tominku . A s DOF(prvni chtene a doufam povedene je na te klavesnici) je to supr. Popravde s focenim nemam vubec zkusenosti a co fotim je pokus omyl...
    od Pocketa je velice zajimava kritika urcite diky za rady a nechci opomenout theedge za DOF, jinak bych asi jeste ted nemel tuseni co to je...

hele mne se to libi. Led je zajimavej. Klavesnice sice neoriginalni, ale ja bych to tak pekne asi nevyfotil. Budu to muset zkusit. Opravdu pekne DOF.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Citace Původně odeslal Camillek
    hele mne se to libi. Led je zajimavej. Klavesnice sice neoriginalni, ale ja bych to tak pekne asi nevyfotil. Budu to muset zkusit. Opravdu pekne DOF.
    Diky , ja vim klavesnice je sice neoriginalni, ale byla to prvni vec kterou jsem mel na stole

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    301

me se ty posledni dve taky libi. ten led je vylozene povedenej
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Citace Původně odeslal tominek
    me se ty posledni dve taky libi. ten led je vylozene povedenej
    Díky , co mě to stálo úsilí, málem mi umrzli ruce, nejdřív jsem to držel proti sluníčku...
    Ale povím Vám, že jsem si myslel, že focení je úplně o něčem jiném , co si tak pročítám ty věci http://www.fotoroman.cz, tak člověk vidí že to tak není

Jo ten led neni spatnej a u klavesnice bych zvolil mensi clonu=mensi hloubku ostrosti, ale to asi neslo, takze stejnak nic

Jinak procitej dal a uvidis zes se to na fotkach projevi

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání