Ještě jednou díky riksovi za tuhle prácičku, přidám jednu příhodu - teď jsem tu smlouvu použil, prodával jsem GF4 MX440 nějakýmu studentovi přes pcbazar.net, co se hrozně bál, jestli mu karta bude fungovat a jak to je se zárukou z mojí strany etc., prostě měl špatné zkušenosti, tak si říkám - dám tomu "seriozní punc" a přinesu mu tohle... Ten člověk byl tak vyvylenej, že mě pozval na pivo a ještě se mi asi 5x omlouval za to, že o moji serioznosti a čistých úmyslech co se prodeje karty týče pochyboval...

a ještě bych si s dovolením neodpustil jeden krátký komentář

2Gizmo_CZ : Nestačím se divit... Riksa tu ve svém volném čase pro uživatele fora (myslím, že i polointeligentním šimpanzovi dojde pro KOHO - uživatele fora - je smlouva určena) udělá docela pěknej a použitelnej vzor smlouvy. A pak se tu objeví jeden "studentík" co se nám všem snaží dokázat, jak super se našprtal na zkoušku a začne tu kydat zcela bezdůvodně hnůj a citovat neexistující zákony... Chlapče, riksu znám osobně, zatímco ty možná ty práva pět let studuješ /radši se neptám, v kolikátým ročníku za těch pět let jsi/, tak riksa už se jako právník "pár let" živí... Takže si laskavě svoje výpady nech od cesty... Tvoje ubohoučké rýpání se dá brát jako zcela bezdůvodná nahrávka na flame a projev nervozního studentíka, který si chce dokázat, jak se dobře naučil... Přeju ti, ať se ti zkouška vydaří, ale tohle si příště laskavě odpusť

BTW , než sepíšeš svoji první reálnou smlouvu, tak místo keců na ostatní, co se pokouší dobrovolně jiným pomoci - nastuduj si pravopis... Pokud se tam objeví "perličky typu "..přečetl jsi někdo z Vás...", "keci" a další, tak přes formální správnost bude tvoje smlouva asi působit přinejmenším velmi humorně