ty otazky muzu snadno zodpovedet![]()
je to psane pro fyzicke osoby nepodnikatele - ale uprimne, jaky by byl rozdil, kdyby na obou stranach stala pravnicka osoba (s vyjimkou puvodniho obchodu)? samozrejme, ze zadnaPůvodně odeslal Gizmo_CZ
jmeno/rc/bydliste si za obchodni firmu (nebo jen nazev)/sidlo/IC umi doplnit kazdy
jak je ti jiste znamo, prava ze zaruk neprechazeji na dalsiho vlastnika veci a proto je zapotrebi je na kupujiciho prevest jinak. jednoduche postoupeni je ta nejjednodussi variantaPůvodně odeslal Gizmo_CZ
ta smlouva ale vubec neupravuje zadnou reklamaci - ta smlouva jen vymezuje prava a povinnosti kupujiciho a prodavajiciho v pripade, ze dojde k reklamaciPůvodně odeslal Gizmo_CZ
tenhle zakon vubec neznam - pastni mi sem pls cislo, at se poucimPůvodně odeslal Gizmo_CZ
![]()
no, ja uz je nejaky patek vystudovany mam, takze bych to urcite omalovankou nenazval.Původně odeslal Gizmo_CZ
zadna smlouva neni genialni a kazda ma sva slaba mista. jestlize mas proti tomuto zneni namitky, tak jsem otevreny diskusi - ta smlouva se da urcite vylepsit.
ale pls, VECNE, bez osobnich vypadu, ok?