ty otazky muzu snadno zodpovedet
Citace Původně odeslal Gizmo_CZ
To je smlouva jako na co? Pro FO nebo PO?
je to psane pro fyzicke osoby nepodnikatele - ale uprimne, jaky by byl rozdil, kdyby na obou stranach stala pravnicka osoba (s vyjimkou puvodniho obchodu)? samozrejme, ze zadna
jmeno/rc/bydliste si za obchodni firmu (nebo jen nazev)/sidlo/IC umi doplnit kazdy

A co ty zbytečný "keci" kolem dokola? Jaký POSTOUPENÍ PRÁV? co to má jako ve smlouvě co dělat?
jak je ti jiste znamo, prava ze zaruk neprechazeji na dalsiho vlastnika veci a proto je zapotrebi je na kupujiciho prevest jinak. jednoduche postoupeni je ta nejjednodussi varianta

Postoupení práv, jakož i reklamace atd. upravuje zákon tak co to tam pletete?!
ta smlouva ale vubec neupravuje zadnou reklamaci - ta smlouva jen vymezuje prava a povinnosti kupujiciho a prodavajiciho v pripade, ze dojde k reklamaci

Těch chyb co tam máte (přečetl jsi někdo z Vás aspon trošku zákon o úpravě písemností a smluv? Asi ne co?!)
tenhle zakon vubec neznam - pastni mi sem pls cislo, at se poucim

Jen Vás upozorňuju (nechci být rýpal) že to je tak maximálně krásná omalovánka!
Již 5l studuji práva a tohle se rozhodně nedá nazvat kupní smlouvou!

NEZLOBTE SE NA MĚ, ALE K NIČEMU TOHLE NENÍ!!
no, ja uz je nejaky patek vystudovany mam, takze bych to urcite omalovankou nenazval.

zadna smlouva neni genialni a kazda ma sva slaba mista. jestlize mas proti tomuto zneni namitky, tak jsem otevreny diskusi - ta smlouva se da urcite vylepsit.

ale pls, VECNE, bez osobnich vypadu, ok?