Citace Původně odeslal Hladis
O co jde ? No preci o to ze ATI stale neni schopna delat kvalitni ovladace. Bohuzel chyb s 1900XTX jsem vypozoroval vice a nejen v 3DMarcich (vsiml jsem si toho hned pri testovani karty a dost jsem se divil ze se to jeste nikde neproflaklo). ATI da se rici ani uz nezajimaji starsi 3D hry ci aplikace a bud ma dost podivne vykony (nizsi nez moje X800 XT) nebo ma problem se zobrazenim. Ta karta ma urcity potencial ,ale je opet shozen odflaknutymi drivery ,ktere se vyladi buh vi kdy. Pokud s tim ATI neco neudela do prichodu 7900 tak ma smulu. Nema cenu cekat nez se uraci opravit do oci bijici chyby ,ktere na nV nejsou. Pro me je hlavni bezproblemovy chod vsech aplikaci a nebudu cekat pul roku na opravy. Testovani jsem jeste neukoncil tak jsem zvedav jestli se jeste neco objevi.
s tou optimalizací alfy jsem si všiml taky, divné, měl jsem pocit že catalyst AI když se vypne, to vyřeší, ale nestalo se, ale jinak žádné chyby v zobrazení ve hrách nemám, v čem máš ty? napiš konkrétní názvy a nemlž