Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: DIAGNOSTIKA VODNÍKA Snímač průtoku a teploty (vaše zkušenosti, rady)

Citace Původně odeslal Pirs
    Tim skrcenim jsem myslel normalni ztratovou regulaci prutoku, proste tu hadici necim budes deformovat (nejakou svorkou), abys menil prutok. Pokud jsem teda dobre pochopil tvoji predstavu mereni zavislosti prutoku na vykonu okruhu...

Jinak stejne dostanes ty same vysledky jako mnoho lidi pred tebou, co delali tyto pokusy. Staci jen hledat na netu a vsechno tam najdes
    Ja měl na mysli měření s čerpadlem TT a pak nějakým výkonnějším. Na netu jsem hledal, ale asi málo, nebo spíš blbě Takže jdu na to a tentokrát pořádně, asi zase nocovka
    Jo a ty výsledky byly pozitivní? Pozitivní pro mě znamená malá závislost na rychlosti průtoku. Já vim, moc se ptám, už jdu hledat
    Naposledy upravil uib; 17.02.2006 v 20:13.
    CPU: Athlon XP 2600+@3200+BARTON(200x11); MEM: 2x1GB INFINEON CL3.2 Dual; MB: MSI K7N2 DELTA2 Platinum; VGA: ATI SAPHIRE 9800Pro @ 405/378; HDD: HITACHI 500GB 7200rpm SATAII 16MB 7K500; DVD+-RW: NEC ND4550; MONITOR: 21" HP 1130 + 22" COMPAQ P1210; MOUSE: LOGITECH MX518; KEYBOARD: C-TECH KB-9848; CASE: 3R System R700 + 2xArctic Fan 12; POWER SUPPY: KME 350W (MODIFY); SYS: WIN XP SP2; COOLING: CPU, PUMP, TUBING: TT BIGWATER; GFX, NORTH BRIDGE: ZALMAN ZM-GWB1; RADIATOR: ŠKODA FABIA AC radiator BEHR; MONITORING: CM COOLDRIVE 4

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání