Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: neustálé náhodné chyby na hdd

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: neustálé náhodné chyby na hdd

Hele a jaky mas zdroj? Treba se tomu disku nelibi zvlneni napeti...kdo vi. Zkousel si jiny datovy kabel k HDD? Ja teda mam NF2, zkousel sem ovladace origo MS a pak nVidiacky a nikdy sem nemel potize. A to mam Vmod zdroje abych zvedl 5V vetev, takze sem zvedl i 12V ale jeste je to v 10% limitu...
    Barracuda 80GB mi jela v pc 3roky v poradku, prodal sem ji minuly tyden a vymenil za Samsunga. Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

aplikoval jsem via pci latency patch a cele 3 dny si liboval. Nutno podotknout, ze se system znacne urychlil. Nicmene po 3 dnech opet chyby na disku. Dnes rano jsem hodil image os na seagate baracudu, tak dam vedet, jestli je to opravdu tim maxtorem, nebo je fena zakopana nekde uplne jinde.
    cpu:2800xp+
    zdroj:400w
    pameti:Vdata 2x 512Mb: 333mhz
    motherboard: msi-kt880-delta
    hdd: Maxtor ide 6y080p0 (rodina diamond max plus 9)
    teplota cpu: 40-50 stupnu

:::-Coolmen-:::

Smile Re: neustálé náhodné chyby na hdd

ahoj taky mam KT880Delta od MSI.2-512MB dual kingston 400MHz procesor sepron 2500+@2100Mhz sata baracuda 80gb.podobny problem jsem mel,ale s dvd mechanikou.jak uz ti nekdo pise,chyba muze byt v kablu mel bys mit 80 zilovy a kazdopadne hdd nakonci kablu. mi blblo nacitani a vypalovani i kdyz kabel vypadal v poradku.Pak se to zlepsilo.a druha vec s touto deskou davej bacha na napeti agp a ram,kdyz jsem nechal standartni napeti a provadel memtest vykazovalo to chyby.protoze original pameti jsou 3-3-3-8@2-3-3-6. a jak me prekvapilo,kdyz v biosu jsem pridal na napeti pro pameti ani porad chyby a tak jse skusil zvednout napeti na agp a bylo po problemech.hodne zajimave jaky vliv ma agp na test pameti.JO o taky se podivej jestli nemas na napajecim kablu vice zapojenych veci, tomuze taky delat problemy,doporucuje se mit max 2 komponenty.

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    237

omyl
    Naposledy upravil AmOK; 18.09.2007 v 02:10. Důvod: ale som blby :)))
    podpis............................................ ............ načo?

Citace Původně odeslal tomas.b Zobrazit příspěvek
    ahoj taky mam KT880Delta od MSI.2-512MB dual kingston 400MHz procesor sepron 2500+@2100Mhz sata baracuda 80gb.podobny problem jsem mel,ale s dvd mechanikou.jak uz ti nekdo pise,chyba muze byt v kablu mel bys mit 80 zilovy a kazdopadne hdd nakonci kablu. mi blblo nacitani a vypalovani i kdyz kabel vypadal v poradku.Pak se to zlepsilo.a druha vec s touto deskou davej bacha na napeti agp a ram,kdyz jsem nechal standartni napeti a provadel memtest vykazovalo to chyby.protoze original pameti jsou 3-3-3-8@2-3-3-6. a jak me prekvapilo,kdyz v biosu jsem pridal na napeti pro pameti ani porad chyby a tak jse skusil zvednout napeti na agp a bylo po problemech.hodne zajimave jaky vliv ma agp na test pameti.JO o taky se podivej jestli nemas na napajecim kablu vice zapojenych veci, tomuze taky delat problemy,doporucuje se mit max 2 komponenty.
    To už je obsolete, bo se uživatel coolmen800913 na fórum přihlásil naposledy v dubnu 2006...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    237

Talking Re: neustálé náhodné chyby na hdd

Napisal som presne to iste, co ty a potom som to upravoval, ked som sa mrkol do profilu tomasa.b.
    Naposledy tu bol 17.02.2007.
    podpis............................................ ............ načo?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40
  2. Můžu dát improvizovaný větrák na 7V na stejnou větev s HDD?
    Založil JardaMeloun v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.06.2004, 16:40

Pravidla přispívání